Τροστ-Εκόνγκ: «Μόνο καλά μού είπε για τον ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ»

Τροστ-Εκόνγκ: «Μόνο καλά μού είπε για τον ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ»

Newsroom
Εκονγκ

bet365

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ μίλησε για την προοπτική να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε στο τηλεφώνημα που είχε από τον Μπίσεσβαρ.

Λίγο μετά τις 12.00 ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο που του προτείνει ο ΠΑΟΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την άφιξή του στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι του μίλησε κι ο Μπίσεσβαρ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και την πόλη. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την ομάδα αλλά είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Μιλήσαμε με τον προπονητή και δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά για να με πείσει να έρθω στον ΠΑΟΚ και αυτό που σκέφτομαι μόνο ειναι το πότε θα ξεκινήσει η δουλειά.

Ελπίζω όλα τα διαδικαστικά να τελειώσουν γρήγορα και να πάω στην Ολλανδία όσο πιο νωρίς γίνεται... Μου τηλεφώνησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και μου είπε μόνο καλά λόγια για την ομάδα, ήταν εδώ για οκτώ χρόνια και ήταν πολύ χαρούμενος. Μου ειπε να έρθω στον ΠΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα