ΠΑΟΚ: «Επαφές Νάρεϊ με ΤΣΣΚΑ Μόσχας», λέει ο ατζέντης του Γερμανού εξτρέμ

ΠΑΟΚ: «Επαφές Νάρεϊ με ΤΣΣΚΑ Μόσχας», λέει ο ατζέντης του Γερμανού εξτρέμ

Νάρεϊ: «Κάνω προσπάθεια για να είμαι στον τελικό του Κυπέλλου, υπάρχουν ομάδες που με θέλουν»

bet365

Θέμα με τον Κάλεντ Νάρεϊ άνοιξε ο ατζέντης του Γερμανού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του σε ρωσικά ΜΜΕ, όπου έκανε λόγο για συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο μάνατζερ Ερσίν Ακάν, με δηλώσεις του στη ρωσική ιστοσελίδα «sport24.ru», υποστήριξε ότι ο πελάτης του μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Ο Κάλεντ Νάρεϊ μπορεί να καταλήξει στην ΤΣΣΚΑ», τόνισε ο ατζέντης του Γερμανού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας ότι υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τελικά, οι Ρώσοι έσβησαν από μόνη τους την… φωτιά, καθώς ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κίριλ Μπρέιντο, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι: «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον συγκεκριμένο παίκτη».

Το σίγουρο είναι πως ο 29χρονος ακραίος επιθετικός θα αναχωρήσει κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή του «Δικεφάλου» το πρωί της Δευτέρας (3/7) για το Τέχελεν της Ολλανδίας και μένει να φανεί το προσεχές διάστημα αν θα υπάρξει εξέλιξη στο ζήτημα ή απλώς είναι μια προσπάθεια της πλευράς Νάρεϊ να βρει ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερους όρους από τον «Δικέφαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα