Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (02/07) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα του σημερινού αθλητικού Τύπου.

Έκλεισε στόπερ ο Παναθηναϊκός, πάει για Μίροτιτς ο Ολυμπιακός

Sport Day: Φουλ για Μίροτιτς ο Ολυμπιακός! «Βασιλιάς» του ΝΒΑ. Ο Βεζένκοβ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και πάει στους Σακραμέντο Κινγκς για τρία χρόνια και 20 εκατ. δολάρια. Έκλεισε στόπερ! Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με έμπειρο κεντρικό αμυντικό από το εξωτερικό και είναι στην τελική ευθεία των συζητήσεων με την ομάδα για να ολοκληρώσει άμεσα την μεταγραφή του. Στην Ιταλία διατηρούν ψηλά στην λίστα τον Τροστ-Εκόνγκ της Γουότφορντ.

Live Sport: «Στα αστέρια πάμε»! Εκτόξευση για την ΑΕΚ! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τίναξε την μπάνκα στον αέρα κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία σε βάθος τετραετίας μπορεί να ξεπεράσει τα 12 εκατ. ευρώ. Φουλ για Μίροτιτς ο Ολυμπιακός, μετά το «αντίο» του Βεζένκοβ.

Φως των Σπορ: Κόκκινος στην καρδιά! Ο Σάσα Βεζένκοβ θα ζήσει το όνειρό του με τους Σακραμέντο Κινγκς. Συναγερμός για φορ! «Θα φύγει ο Ελ Αραμπί», επέμειναν και χθες οι Μαροκινοί.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Οι Τούρκοι βλέπουν στον θρύλο... πακέτο Μπαρτρά και Μάξι. Μίροτιτς ο στόχος για αντί-Βεζένκοβ.

Ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ ο Πινέδα

Ώρα των Σπορ: Πινέδα θέλατε;;; Ε, θα τον βλέπετε στην ΑΕΚΑΡΑ μέχρι το 2027! Η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός! 6,5 εκατ. ευρώ μόνο στην Θέλτα και τετραετές συμβόλαιο στον κορυφαίο παίκτη της Superleague για το 100% των δικαιωμάτων του.

Metrosport: Ο αρχισκάουτερ της Γάνδης, Αλεξάντερ Μούταφτσιτς στη Metrosport: «Αναγέννηση στον ΠΑΟΚ για τον Αλί Σαματά». Δίνει χρόνο και τεστάρει τους πάντες ο Τερζής στο φιλικό με την Μπότεφ Πλόβντιβ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα