ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο για αποφόρτιση οι Σιντιμπέ, Γαλανόπουλος και Φαν Βέερτ

ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο για αποφόρτιση οι Σιντιμπέ, Γαλανόπουλος και Φαν Βέερτ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στην προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία

bet365

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Κώστας Γαλανόπουλος και Τομ Φαν Βέερτ έμειναν στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ για αποφόρτιση το απόγευμα της Πέμπτης στο Μπουργκ-Χάαμστεντε.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας, με απογευματινή προπόνηση για τους κιτρινόμαυρους.

Από αυτήν απουσίασαν οι Σιντιμπέ, Γαλανόπουλος και Φαν Βέερτ, οι οποίοι έμειναν στο ξενοδοχείο της ομάδας για αποφόρτιση, χωρίς για την ώρα να προκύπτει κάτι το ανησυχητικό με τις περιπτώσεις τους.

Φυσικά στο ξενοδοχείο έμεινε και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος ακολουθεί στην Ολλανδία επί καθημερινής βάσεως το δικό του πρόγραμμα μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί πριν μερικούς μήνες.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα