Ατρόμητος: Ανανέωσε ο Σάλτας, επαγγελματίας ο Δήμος
Τον Παναγιώτη Τσιντώτα που ανακοινώθηκε πρόσφατα θα πλαισιώσουν οι Γιάννης Σάλτας και Χρήστος Δήμος στους γκολκίπερ του Ατρόμητου.
Ο πρώτος, 21 ετών, ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη μία σεζόν, ενώ ο δεύτερος, 20 ετών, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στην ομάδα των τερματοφυλάκων της νέας σεζόν θα περιλαμβάνονται κανονικά οι Γιάννης Σάλτας και Χρήστος Δήμος.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Γιάννη Σάλτα, για ακόμα μία χρονιά, με το νέο του συμβόλαιο να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Ο 21χρονος γκολκίπερ αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια λογίζεται πάντα στην ομάδα των τερματοφυλάκων μέσα σε μία σεζόν και μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πραγματοποιήσει το επαγγελματικό του ντεμπούτο.
Συγκεκριμένα, στις 8 Μαΐου του 2021 είχε αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (νίκη για την ομάδα μας με 3-1) για τη διαδικασία των playouts.
Παράλληλα, το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, υπέγραψε και ο Χρήστος Δήμος. Γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2003, αποτελεί κι εκείνος προϊόν των Ακαδημιών του Ατρόμητου.
Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και θα αποτελέσει επίσης μέλος της τετράδας των γκολκίπερ για την επόμενη σεζόν.
Ο Ατρόμητος τους εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
