Πρόεδρος Άδανα Ντεμιρσπόρ: «Δεν θα είναι εφικτό να παραμείνει ο Ονιεκούρου»!

Πρόεδρος Άδανα Ντεμιρσπόρ: «Δεν θα είναι εφικτό να παραμείνει ο Ονιεκούρου»!

Ο Ονιεκούρου

bet365

Ο πρόεδρος της Άδανα Ντεμιρσπόρ, Μουράτ Σαντσάκ, σε δηλώσεις του στα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζει πως ο Ονιεκούρου δεν θα μείνει παρότι υπήρχε υποχρεωτική ρήτρα αγοράς!

Ο Σαντσάκ μιλώντας εκ μέρους της διοίκησης της Άδανα Ντεμιρσπόρ επισήμανε ανάμεσα στα άλλα για το θέμα Ονιεκούρου: «Δεν θα είναι εφικτό να παραμείνει ο Ονιεκούρου στην ομάδα». Για τον Ονιεκούρου υπήρχε υποχρεωτική ρήτρα αγοράς της τάξεως των 3.5 εκατ. ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του τουρκικού συλλόγου δεν θα υλοποιηθεί αυτή η αγορά.

Σύμφωνα δε με τους Τούρκους ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να ήθελε παραπάνω χρήματα, ωστόσο το ζητούμενο είναι πως η ομάδα της Άδανα δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα. Δεν τηρεί - ή αυτό διαφαίνεται πως θα τα κάνει, ότι δεν θα το τηρήσει - όσα προβλέπει το συμβόλαιο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα