ΠΑΟΚ: Ρώτησε για Λουτσέσκου η Αντάνα Ντεμιρσπόρ, αρνήθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΠΑΟΚ: Ρώτησε για Λουτσέσκου η Αντάνα Ντεμιρσπόρ, αρνήθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον πατέρα του Μιρτσέα και τα παιδιά του

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου δέχθηκε κρούση από την Αντάνα Ντεμιρσπόρ, αλλά αρνήθηκε χωρίς να το σκεφτεί.

Η Αντάνα Ντεμιρσπόρ εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της συμμετοχή για τη νέα σεζόν, μέσω της νίκης της Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας επί της Μπασακσεχίρ, όμως παρ' όλα αυτά χώρισαν οι δρόμοι της με τον Βιντσέντζο Μοντέλα, που βρισκόταν στην άκρη του πάγκου της.

Κάπως έτσι η τουρκική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή και από την Τουρκία υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως εκτός από τον Αντρέα Πίρλο, οι άνθρωποί της ήρθαν σε επαφή και τον Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ για να συζητήσουν την πιθανότητα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας.

Όντως, οι ιθύνοντες της Αντάνα ρώτησαν τους εκπροσώπους του Ρουμάνου τεχνικού για τα δεδομένα, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024, όμως δεν υπήρξε τίποτα παραπάνω, αφού η πλευρά του Λουτσέσκου τους το «ξέκοψε» εν τη γενέσει του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα