Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει συνεργαστεί με τον στόπερ Καμπρέρα, που είναι στο μεταγραφικό του κάδρο (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει συνεργαστεί με τον στόπερ Καμπρέρα, που είναι στο μεταγραφικό του κάδρο (vid)

Ο Καμπρέρα

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο προπονητής σε πρώτο πλάνο για να κλείσει στον Ολυμπιακό και υπάρχει και μία λεπτομέρεια που έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Στα 42 του χρόνια ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ένας Ισπανός τεχνικός που ξέρει πολύ καλά και ο Κορδόν αλλά το βασικό του και δεξί του χέρι, Ιγνάσιο Ναβάρο. Ένας προπονητής που - όπως όλα δείχνουν - θα πιάσει Λιμάνι ως ο επόμενος εκλεκτός της ομάδας του Ολυμπιακού για τον πάγκο της.

Ο Μαρτίνεθ, που ως πρώτος προπονητής έχει δουλέψει στους μικρούς της Σεβίλλης, την Οσασούνα, τη Γρανάδα και την Εσπανιόλ, έχει φυσικά συνεργαστεί με αρκετούς προπονητές (όπως τους Έμερι, Μίτσελ και Βίκτορ Σάντσεθ) αλλά και με αρκετούς παίκτες.

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών με τους οποίους έχει δουλέψει είναι ο πολύπειρος στόπερ, Λεάντρο Καμπρέρα, που φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος Καμπρέρα είχε 27 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Μαρτίνεθ στην ομάδα της Εσπανιόλ.

Συμπτωματικά ο ίδιος παίκτης, που έχει και ισπανικό διαβατήριο, έχει δουλέψει και με τον Πέπε Μπορδαλάς, που ήταν στη λίστα των υποψηφίων για το τιμόνι του Ολυμπιακού (σε 66 αγώνες μαζί του έχει 5 γκολ και 1 ασίστ). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τον Καμπρέρα τον ξέρουν καλά και ο Κορδόν αλλά και ο επόμενος κόουτς των «Ερυθρόλευκων».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα