Ολυμπιακός: Η αναζήτηση για στόπερ και τα ισπανικά ρεπορτάζ για Καμπρέρα (vid)

Ολυμπιακός: Η αναζήτηση για στόπερ και τα ισπανικά ρεπορτάζ για Καμπρέρα (vid)

Ο Καμπρέρα

bet365

Το ισπανικό δίκτυο COPE μετέδωσε πως ο 31χρονος στόπερ και αριστερός μπακ έχει κρούσεις από την Ελλάδα σε μία περίοδο όπου ο Ολυμπιακός αναζητά σέντερ μπακ.

Στα 31 του χρόνια ο Καμπρέρα είχε την περασμένη σεζόν 36 αγώνες στην Εσπανιόλ με 1 ασίστ. Μία ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Αν και Ουρουγουανός έχει και ισπανικό διαβατήριο και το γεγονός ότι υποβιβάστηκε η Εσπανιόλ συμφωνα με το ρεπορτάζ του COPE επηρεάζει το μέλλον του έμπειρου στόπερ που παίζει και αριστερός μπακ. Και όλα αυτά ενώ ο Ολυμπιακός θέλει δύο στόπερ για τη νέα σεζόν.

Ο Καμπρέρα έχει ρήτρα βάσει της οποίας ο μισθός του θα μειωθεί κατά 50% μετά τον υποβιβασμό της Εσπανιόλ. Εάν βέβαια η Εσπανιόλ επανέλθει στην Primera τότε θα ξαναπάρει το συμβόλαιο που είχε. Επίσης υπάρχει συμφωνία που επιτρέπει στον παίκτη να φύγει με δανεισμό εάν βρεθεί άλλη ομάδα που να συμφωνήσει να του δώσει το 100% του μισθού του και η Εσπανιόλ δεν μπορεί να... ματσάρει αυτήν την κρούση (αν και υπάρχουν ισπανικές πηγές που αναφέρουν πως εάν ένας σύλλογος καλύψει τον μισθό του θα μπορεί να τον πάρει δανεικό χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι η Εσπανιόλ).

Τώρα σύμφωνα με το COPE ο Καμπρέρα έχει δεχθεί κρούσεις από Ελλάδα, Μεξικό, Τουρκία, Ισπανία και δύο ομάδες από τη Βραζιλία, τη Σάντος και τη Γκρέμιο. Το ενδιαφέρον σε σχέση με εμάς φυσικά έχει να κάνει με τη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός αναζητά στόπερ και ο Καμπρέρα προέρχεται από μία αγορά που τη γνωρίζουν τα νέα στελέχη του, όπως ο Κορδόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα