Βέρμπιτς: «Ο Τσέριν και ο Σπόραρ με βοήθησαν πολύ με τον χωρισμό μου, ο Παναθηναϊκός και η ομοσπονδία μου στάθηκαν»

Βέρμπιτς: «Ο Τσέριν και ο Σπόραρ με βοήθησαν πολύ με τον χωρισμό μου, ο Παναθηναϊκός και η ομοσπονδία μου στάθηκαν»

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς

bet365

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για τον χωρισμό του και τόνισε πως ο Τσέριν και ο Σπόραρ τον βοήθησαν πολύ να ξεπεράσει τον χωρισμό του ενώ και η ομοσπονδία της πατρίδας του και ο Παναθηναϊκός στάθηκαν στο πλευρό του.

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς παραχώρησε συνέντευξη στην σλοβένικη εφημερίδα «Ekipa SN» όπου μιλήσε για την δύσκολο περίοδο που πέρασε μετά τον χωρισμό του λόγω των όλων αυτών που συνέβησαν μετά με εκείνον και την κοπέλα του. Ο 29χρονος Σλοβένος εξτρέμ αναφέρθηκε στην στήριξη που του προσέφεραν στην κατάσταση αυτή οι φίλοι και συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και την εθνική Σλοβενίας, Άνταμ Τσέριν και Άντρατζ Σπόραρ. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφέρει πως τόσο η εθνική ομάδα της χώρας του όσο και το «τριφύλλι» του στάθηκαν στην δύσκολη αυτή κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς:

Σου είναι δύσκολο να μιλάς για την προσωπική σου ζωή;

«Δεν είμαι ποτέ άνετος να μιλάω γι' αυτό προφανώς. Σπανίως σχολιάζω αυτό το θέμα, επειδή είμαι σίγουρος πως θα ήταν ασέβεια προς τον γιο μου. Αυτά τα πράγματα δεν τον αφορούν καθόλου, δεν είναι ευθύνεται εκείνος για τίποτα, οπότε δεν θέλω να τον επιβαρύνω παραπάνω. Ήταν σίγουρα δύσκολο για μένα. Ως επαγγελματίας αθλητής, αφιερώνεις πολύ χρόνο στην προπόνηση, στην φυσική προετοιμασία του σώματός σου, το να ισορροπείς μεταξύ αυτού και των προβλημάτων στην προσωπική σου ζωή είναι σίγουρα πρόκληση. Συνεχίζω να επιμένω και να παίρνω πράγματα από τα μαθήματα αυτά, αλλά την ίδια ώρα δεν κοιτάζω πολύ πίσω. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από τα προβλήματα αυτά».

Έχουν «ηρεμήσει» τώρα τα πράγματα με την πρώην σου ώστε να είναι ευκολότερο για σένα να προχωρήσεις και να κοιτάξεις μπροστά;

«Είναι. Γίνεται σίγουρα πιο εύκολο για μένα όσο περνάει ο χρόνος. Κάθε χωρισμός είναι δυσκολότερος στην αρχή, έπειτα τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν στην θέση τους. Είναι το ίδιο στην περίπτωσή μου. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως ο μικρός μου είναι καλά και όλα είναι όπως θα έπρεπε. Όλα τα άλλα έχουν ήδη τακτοποιηθεί ή έχουν διευθετηθεί σε μεγάλο βαθμό. Θα είναι ευκολότερο τώρα».

Ήταν ευκολότερο για σένα την περίοδο αυτή λόγω των δύο Σλοβένων συμπαικτών που είχες στον Παναθηναϊκό; Ένιωθες υποστήριξη από την ομάδα, αλλά και εδώ από την ομοσπονδία;

«Σίγουρα μου έκανε τη ζωή ευκολότερη. Με τον Άντρατζ και τον Άνταμ συνειδητοποιείς πόσο ευκολότερο είναι όταν εσύ μπορείς βασιστείς στους διεθνείς συμπαίκτες σου που είναι επίσης και φίλοι σε μία ξένη χώρα. Με βοήθησαν πολύ, και οι κοπέλες τους, περάσαμε πολύ χρόνο μαζί. Σε στιγμές σαν κι αυτές, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλούς φίλους. Η ομάδα και η ομοσπονδία έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο, στάθηκαν στο πλευρό μου, συζητήσαμε αυτό το θέμα και με τον ομοσπονδιακό προπονητή και μου έδωσε μερικές πολύτιμες συμβουλές. Είμαι ευγνώμων σε όλους, ειλικρινά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα