Ολυμπιακός: Η ελληνική επίθεση των «Ερυθρόλευκων»

Ολυμπιακός: Η ελληνική επίθεση των «Ερυθρόλευκων»

Ο Φορτούνης

bet365

Ο Ολυμπιακός από πλευράς ελληνικού στοιχείου έχει πρόσωπα τόσο στα άκρα του όσο και στην κορυφή της επίθεσης από την α' και τη β' ομάδα.

Οι «Ερυθρόλευκοι» από τη μεριά τους έχουν στο ρόστερ τους στην α' ομάδα τρεις Έλληνες που μπορούν να παίξουν στην επίθεση ενώ υπάρχουν και παίκτες από τη β' ομάδα του Ολυμπιακού, εκ των οποίων ο νεαρός Σαπουντζής που επί Μίτσελ (στη 2η θητεία του στην ομάδα φυσικά την περασμένη σεζόν) είχε αγωνιστεί κόντρα στη Ναντ για το Europa League και την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, μία αναμέτρηση που είχε γίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Για την... ιστορία σε εκείνον τον αγώνα ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με Τζολάκη τέρμα, άμυνα με Ανδρούτσο, Ρέτσο, Καλογερόπουλο και Βρουσάι, κέντρο με Μπουχαλάκη και Κούντε, άκρα με Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μπόουλερ και μπροστά Ουί Τζο και πίσω του τον Αραμπί. Εάν θέλαμε λοιπόν να συγκροτήσουμε μία ελληνική επίθεση θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό με τον Φορτούνη δεκάρι, τους Βρουσάι και Μασούρα εξτρέμ και φορ τον Πινακά από την 2η ομάδα.

Η ελληνική επίθεση του Ολυμπιακού

Από τη β' ομάδα υπάρχει και η περίπτωση του 19χρονου Λιάτσου που παίζει και δεκάρι και σε άλλες θέσεις στην επίθεση. Καθαρόαιμο βέβαια Έλληνα φορ η α' ομάδα του Ολυμπιακού δεν έχει στο ρόστερ της και δεν είναι και πολλές τέτοιες ποιοτικές επιλογές στην αγορά. Βέβαια σε ότι αφορά στο ελληνικό στοιχείο αυτό είναι πιο έντονο σε ότι έχει να κάνει με τη θέση του τερματοφύλακα αλλά και το σκέλος της άμυνας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα