Ολυμπιακός – Ναντ 0-2: Μαρτύριο τέλος! (vids)

bet365

Η αποτυχημένη ευρωπαϊκή χρονιά του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με μια ακόμη ήττα στο Φάληρο. Σε ένα ματς - αγγαρεία με «υπηρεσιακή ενδεκάδα» οι Πειραιώτες έχασαν κι από τη Ναντ με 2-0 και έμειναν χωρίς νίκη. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός των αρκετών αλλαγών και ενός πειραματικού σχήματος έκλεισε τον φετινό του ευρωπαϊκό κύκλο με την 4η ήττα του στον όμιλό του από τη Ναντ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ενώ είχε αποκλειστεί από την προηγούμενη αγωνιστική. Έχασε με σκορ 2-0 με τα τέρματα των Μοχαμέντ και Μπλας. Νίκη στο ντέρμπι ζήτησε ο κόσμος.

Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με Τζολάκη τέρμα, άμυνα με Ανδρούτσο, Ρέτσο, Καλογερόπουλο και Βρουσάι, κέντρο με Μπουχαλάκη και Κούντε, άκρα με Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μπόουλερ και μπροστά Ουί Τζο και πίσω του τον Αραμπί.

Η Ναντ από την άλλη παρατάχθηκε με τον Λαφόντ κάτω από τα δοκάρια, τους Καστεγέτο, Κορσιά, Παλουά και Φάμπιο στην άμυνα, τους Μουτουσαμί, Σιμόν και Σισοκό στον άξονα και τους Γκαναγκό, Γκεσάντ και Μοχάμεντ στην επίθεση.

Αρκετά καλή η εικόνα του Ολυμπιακού και με φάσεις για γκολ

Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός παρότι είχε ένα πειραματικό σχήμα ήταν ακρετά καλός και ανταγωνιστικός με παίκτες όπως τους Ανδρούτσο και Μπόουλερ να αξιοποιούν την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Στο 2' ακυρώθηκε ορθώς γκολ ως οφσάιντ για τη Ναντ και στο 5' ένα σουτ του Μπόουλερ το μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Στο 8' ο Ουί Τζο είχε κεφαλιά που δεν βρήκε στόχο μετά από μπαλιά του Ανδρούτσου. Στο 19' μία κεφαλιά Αραμπί αποκρούστηκε πολύ δύσκολα μετά από σέντρα του Ανδρούτσου και στο 20'ο Ολυμπιακός είχε πάλι ευκαιρία και με κίνηση και σουτ του Μπόουλερ.

Η Ναντ επεδίωξε να βγει μπροστά αλλά δεν είχε την ιδιαίτερα μεγάλη φάση. Ο Ουί Τζο πριν το τέλος του α' μέρους είχε 2 σουτ με στόχο να πάνε προς την αντίπαλη εστία δίχως όμως να καταφέρει κάτι. Το ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες στο 0-0.

Από μία στιγμή αδράνειας ήρθε το 0-1 της Ναντ που έκανε και το 0-2

Στο β' μέρος δεν υπήρξαν πολλές φάσεις. Ο Μίτσελ έκανε αλλαγές βάζοντας στον αγώνα τον Βρσάλικο ως αριστερό μπακ, τον Σαπουντζή ως 2ο επιθετικό και τον Μαρσέλο ως χαφ.

Στο 63' ένα πολύ καλό σουτ του Κούντε αποκρούστηκε. Στο 76' ένα σουτ του Μπαμπά έφυγε έξω ενώ γενικά μετά φάνηκε να πέφτει ο ρυθμός.

Η Ναντ όμως βρήκε το γκολ για το 0-1. Στο 79ο λεπτό ο Μπλας σέντραρε και στη συνέχεια ο Μοχαμέντ έκανε την κεφαλιά για το γκολ ενώ η αντίδραση της άμυνας του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή και ο Σισέ ήταν ο τελευταίος που δεν μπόρεσε να διώξει. Στο 85' η κεφαλιά του Κοκό έφυγε λίγο έξω σε μία φάση που θα μπορούσε να είχε γίνει το 0-2.

Στο 90' η Ναντ έβαλε και ένα γκολ ακόμα. Εξαιρετικό τέρμα με 0-2 με τον Μπλας - μετά από συνεργασία με τον Μοχαμέντ - να περνάει τη μπάλα πάνω από τον Βρσάλικο. Ο Ολυμπιακός επιχείρησε στο β' μέρος να απειλήσει και 2 φορές από στατικές φάσεις, μία με Σαπουντζή και μία με Μαρσέλο, που δεν του βγήκαν όμως.

MVP: Ο Μοχαμέντ. Μόνο και μόνο για το τέρμα που έβαλε για την ομάδα της Ναντ για το 0-1 αλλά και τη συμμετοχή του στο 0-2. Από κοντά του και ο Μπλας με γκολ και συμμετοχή στο πρώτο τέρμα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ανδρούτσος και Μπόουλερ για ένα σημαντικό διάστημα έκαναν μία καλή προσπάθεια. Καλή και η προσπάθεια του Κούντε.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Ουί Τζο. Ο Κορεάτης είχε φάσεις για να απειλήσει ή να σκοράρει αλλά δεν...

Η ΓΚΑΦΑ: Είναι στη φάση του 0-1 της Ναντ. Η άμυνα του Ολυμπιακού γενικά αδράνησε για να δεχθεί το γκολ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Ολυμπιακός ζήτησε ένα πέναλτι πάνω στον Ουί Τζο που βάσει του τι έδειξε το ριπλέι θα μπορούσε να είχε δοθεί. Υπήρξαν και κάποια θεματάκια σε κάρτες και φάουλ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Ολυμπιακός για ένα σημαντικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα καλός αλλά μέχρι εκεί. Στο β' μέρος οι αλλαγές του και το πειραματικό του σχήμα δεν τον βοήθησαν τόσο, δέχθηκε 2 γκολ από τη Ναντ, εκ των οποίων το 2ο ήταν και πολύ ωραίο τέρμα. Ο Ολυμπιακός συνολικά στον όμιλο είχε 4 ήττες και 2 ισοπαλίες έχοντας 2 γκολ υπέρ του, εκ των οποίων το 1 ήταν αυτογκόλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος (60' λ.τ.ρ Παπέ Σισέ), Βρουσάι (46' Βρσάλικο), Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ (85' Άβιλα), Αμπουμπακάρ Καμαρά (69' Μαρσέλο), Μπόουλερ, Ελ Αραμπί (46' Σαπουντζής) και Ουί Τζο.

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Καστεγέτο, Κορσιά, Παλουά, Φάμπιο (5' λ. τρ. Απιά), Μουτουσαμί (73' Σιριβέγια), Σιμόν (46' Μπλας), Σισοκό, Γκαναγκό (73' Μπαμπά), Γκεσάντ (80' Κοκό) και Μοχάμεντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα