Ολυμπιακός: Η «δεξαμενή» των προπονητών για τον Κορδόν και το προφίλ στο οποίο επιμένει

Ολυμπιακός: Η «δεξαμενή» των προπονητών για τον Κορδόν και το προφίλ στο οποίο επιμένει

Ο Κορδόν όταν ήταν στη Μπέτις

bet365

Ο Αντόνιο Κορδόν έχει και τις επόμενες ημέρες να εξαντλήσει τα περιθώριά του για τους πιο δύσκολους στόχους του για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο Αντόνιο Κορδόν να έχει προχωρήσει το θέμα του προπονητή εδώ και μέρες όμως ο εκλεκτός δεν έχει πιάσει ακόμα Λιμάνι. Ο Ισπανός παράγοντας έχει μία συγκεκριμένη... δεξαμενή προπονητών και για το προφίλ που θέλει, ωστόσο αυτή τη στιγμή Νο1 φαβορί δεν προκύπτει να υφίσταται για τον Ολυμπιακό.

Παραμένει αυτή η αίσθηση - εκτίμηση πως ο νέος προπονητής θα είναι ισπανόφωνος και κόουτς που είτε θα έχει δουλέψει μαζί του ο Κορδόν είτε θα τον ξέρει πολύ καλά. Είναι συγκεκριμένο το προφίλ που θέλει ο Ισπανός άλλοτε παράγοντας της Μπέτις. Είτε η τελική επιλογή είναι πιο... έμπειρος είτε ανερχόμενος θέλει να έχει ασφαλιστική δικλείδα: να γνωρίζει στο... 101% τι είναι αυτός ο προπονητής που έρχεται.

Από τη λίστα των προπονητών που απασχολούν ή συνδέονται με τον Ολυμπιακό υπάρχουν πιο βατές περιπτώσεις όπως των Γκαρίδο, Ντιέγκο Μαρτίνεθ ή και η υπόθεση του φιλόδοξου Κρέσπο που θα ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ευρώπη. Ή ακόμα του Μπορδαλάς (ή και του Ζόρντι Κρόιφ, που ήταν βέβαια αθλητικός διευθυντής).

Υπάρχουν και οι πιο δύσκολοι στόχοι όπως του Ιραόλα, που έχει ομάδες να τον θέλουν στην πατρίδα του και ακόμα και στη Γαλλία, όπως η Μαρσέιγ. Υπάρχει και ο Καχιέγα που έχει ακόμα υποχρεώσεις στην Ισπανία. Αυτή η εβδομάδα που... τρέχει πάντως θα μας οδηγήσει είτε στις τελικές εξελίξεις με τον νέο τεχνικό είτε σε μία τελική κατεύθυνση με short list.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα