Άρης: Ο γάμος του Άντρε Γκρέι, το δαχτυλίδι των 40.000 λιρών και τα βρετανικά tabloid

Άρης: Ο γάμος του Άντρε Γκρέι, το δαχτυλίδι των 40.000 λιρών και τα βρετανικά tabloid

Newsroom
Ο Γκρέι

bet365

Άντρε Γκρέι και Λι Ανν Πίνοκ παντρεύτηκαν στην Τζαμάικα και ο γάμος του διάσημου ζευγαριού απασχολεί έντονα τα βρετανικά tabloid’s.

Η Λι Ανν Πίνοκ είναι μέλος του συγκροτήματος «little mix» και από τις διασημότερες τραγουδίστριες στη Βρετανία με περίπου 9.9 εκατομμύρια followers στα social media. Τις τελευταίες ημέρες είναι στα βασικά θέματα των βρετανικών tabloid’s λόγω του γάμου με τον επιθετικό του Άρη, Άντρε Γκρέι, ο οποίος τελέστηκε στην πατρίδα του τελευταίου, την Τζαμάικα.

Μάλιστα η «Mirror» φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ και βίντεο τόσο από τον γάμο όσο και από το bachelor party της διάσημης τραγουδίστριας καθώς επίσης και από τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε μετά την τελετή. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, ο Άντρε Γκρέι πρόσφερε δαχτυλίδι αξίας 40.000 αγγλικών λιρών στην αγαπημένη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα