Ολυμπιακός: Πλάνο με Μπακαμπού plus one αλλιώς δύο νέοι φορ (vid & poll)

Ολυμπιακός: Πλάνο με Μπακαμπού plus one αλλιώς δύο νέοι φορ (vid & poll)

Ο Μπακαμπού

bet365

Με Μπακαμπού ή χωρίς θα πορευθεί ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά; Η απάντηση θα δοθεί σύντομα με τον Ολυμπιακό να μην αναμένεται να τον περιμένει για πολύ.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού παρουσιάζεται από τους Άραβες σαν είναι να κλείσει στην Αλ Νασρ, η πλευρά του παίκτη ή ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο όμως οι τελικές εξελίξεις θα δείξουν το ποιος δρόμος θα ακολουθηθεί. Εξελίξεις που δεν γίνεται απλά να αργήσουν για πολύ.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές Άραβες και ακόμα και Ιταλοί στα ρεπορτάζ τους εμμένουν πως το φλερτ του Μπακαμπού με την Αλ Νασρ θα μετουσιωθεί σε ποδοσφαιρικό... γάμο. Σε αυτή τη φάση όμως τίποτα από αυτά δεν είναι επιβεβαιωμένο ή επίσημο.

Ο Μπακαμπού δεν είναι ένας φορ που θα τον περιμένει για πολύ ακόμα ο Ολυμπιακός. Άλλωστε ο χρόνος... τρέχει και δεν υπάρχουν και σούπερ περιθώρια. Λογικά εάν την επόμενη εβδομάδα δεν δει... φως μπορεί να πάει για άλλα ο πειραϊκός σύλλογος σε σχέση με τη συγκεκριμένη θέση. Και από εκεί που θα πήγαινε για Μπακαμπού συν έναν ακόμα φορ να βρεθεί να ψάχνεται για 2 στράικερ με δεδομένο πως μετέωρος είναι και ο Αραμπί παρότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Loading...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα