Η προσωπική τραγωδία του Μόντσι που... εκτόξευσε την Σεβίλλη στο ντέρμπι (vid)

Gazzetta team
Η προσωπική τραγωδία του Μόντσι που... εκτόξευσε την Σεβίλλη στο ντέρμπι (vid)

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι, έδωσε επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές για το ντέρμπι με την Μπέτις, μιλώντας τους για μια προσωπική του τραγωδία.

Εκτός από εξαιρετικός αθλητικός διευθυντής σε ό, τι αφορά αγορές και πωλήσεις, ο Μόντσι αποδεικνύεται ένας καταπληκτικός ψυχολόγος, με την ομιλία που έκανε στους παίκτες της Σεβίλλης, μια ημέρα πριν από το νικηφόρο ντέρμπι με την Μπέτις.

«Εγώ θα ζητούσα, στον καθένα από εσάς, γιατί αύριο (Πέμπτη 11/6) είναι μια μάχη, δεν θέλω να μειώσω την σημασία του αγώνα... να ψάξετε ένα κίνητρο παραπάνω, έναν λόγο. Θα υπάρχουν χιλιάδες» είπε αρχικά στους παίκτες ο Μόντσι, αποκαλύπτοντας μια προσωπική του τραγωδία.

«Εγώ έχω έναν λόγο και θα σας στον πω. Θέλω να βρείτε και εσείς έναν, ώστε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να έχετε την απαραίτητη νοοτροπία. Δεν ξέρω αν θυμάστε, την τελευταία φορά που σας μίλησα, στο προπονητικό κέντρο, είχα μια φίλη που ήταν άρρωστη, που την έλεγαν Αΐσα, που μου έδωσε κίνητρο» συνέχισε ο άλλοτε τερματοφύλακας της Σεβίλλης.

«Η Αΐσα πέθανε την Κυριακή (7/6). Ήταν πολύ άρρωστη και πέθανε. Λίγες ώρες πριν πεθάνει, εκτός από το να οργανώσει την κηδεία της (!), στον γιο της, που είναι βαφτισιμιός μου, του είπε: «Πες στον νονό ότι την Πέμπτη (σ.σ. ημέρα του ντέρμπι με την Μπέτις) πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε». Πέθανε την Κυριακή. Και η τελευταία της επιθυμία ήταν να πει στον γιο της ότι έπρεπε να νικήσουμε στο ντέρμπι. Εγώ δεν έχω άλλο λόγο, από το να αφιερώσω τη νίκη σε εκείνη. Ψάξτε ο καθένας έναν λόγο για τη νίκη. Γιατί δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μη νικήσουμε, εντάξει;» κατέληξε ο Μόντσι, με τους παίκτες να τον χειροκροτούν συγκινημένοι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα