Ολυμπιακός: Η ισπανική σχολή για τον πάγκο του και οι περιπτώσεις των Κρέσπο και Φαριόλι

Ολυμπιακός: Η ισπανική σχολή για τον πάγκο του και οι περιπτώσεις των Κρέσπο και Φαριόλι

Ο Κρέσπο

bet365

Οι συζητήσεις Κορδόν - Ολυμπιακού για τον επόμενο προπονητή θα κορυφωθούν εντός των προσεχών ημερών για να βρεθεί ο εκλεκτός και να κλείσει.

Ο 59χρονος Ισπανός παράγοντας και νέος αθλητικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων, Αντόνιο Κορδόν, αφίχθη την Πέμπτη στην Ελλάδα και έχει αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στη νέα του δουλειά. Έχοντας ήδη ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα (με τις ισπανικές πηγές να μιλούν για συμβόλαιο 3 ετών) θα κάνει και μία ξεχωριστή συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το θέμα του προπονητή.

Εκεί όπου εξακολουθούν να δεσπόζουν αρκετά ονόματα ισπανόφωνων τεχνικών και προπονητές (Ισπανοί ως επί το πλείστον) όπως οι Ιραόλα και Καγιέχα και αρκετοί ακόμα. Όπως επίσης στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχουν και οι περιπτώσεις του Αργεντίνου Κρέσπο και του Ιταλού Φαριόλι.

Καλό θα ήταν να μην αναφέρουμε συγκεκριμένο και δεδομένο χρονοδιάγραμμα για τον εκλεκτό. Θα υπάρξουν συζητήσεις επί συζητήσεων τις επόμενες 2-3 ημέρες για να προκύψει η τελική κατεύθυνση για τον επόμενο προπονητή. Το σίγουρο είναι πως ο Αντόνιο Κορδόν έχει κάνει την προεργασία του, έχει τη λίστα του, κυρίως με Ισπανούς προπονητές και υπάρχουν και πιο βατές περιπτώσεις.

Τώρα σε σχέση με τον Ζαρντίμ. Σχολιάστηκε αρκετά το γεγονός πως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο μόνος που αναφέρεται στο site του Ολυμπιακού στο βιογραφικό του Ισπανού παράγοντα. Ο μόνος προπονητής για τον οποίο υπήρχε μνεία στην πορεία του Κορδόν σε σχέση με τα γραφόμενα του επίσημου site της ΠΑΕ. Τι γίνεται όμως με τον Πορτογάλο τεχνικό και άλλοτε κόουτς των Πειραιωτών; Εκτός από το υψηλό κασέ του έχει δεδομένα ομάδες που τον θέλουν (και όχι μόνο αραβικές). Σε αυτή τη χρονική συγκυρία η υπόθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι το δίχως άλλο πολύ πιο δύσκολη από άλλες χωρίς πάντως να έχει διαρρεύσει από τον Ολυμπιακό κάτι για το συγκεκριμένο όνομα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα