Τζίμας: «Η φετινή σεζόν στον ΠΑΣ με βοήθησε πάρα πολύ, είμαι έτοιμος να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
tzimas

bet365

Ο Παναγιώτης Τζίμας έδειξε έτοιμος να... αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να παραμείνει στον ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Από μία «γεμάτη» σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται ο Παναγιώτης Τζίμας, που έπαιζε στον «Αγιαξ της Ηπείρου» με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο Metropolis τόσο για την περασμένη περίοδο, όσο και για το μέλλον του, όπου έδειξε έτοιμος να μείνει στην Τούμπα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Εκανα μια πολύ καλή σεζόν φέτος, γεμάτη. Βοήθησα τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτός εμένα, σε μια δύσκολη χρονιά. Από μικρός έπαιζα σε όποια θέση με έβαζε ο προπονητής και αυτό έκανα και φέτος. Η φετινή χρονιά με βοήθησε να βελτιωθώ και σωματικά, αλλά και στο κομμάτι της εμπειρίας. Το κλίμα στην ομάδα ήταν πολύ καλό, πάντα τα Γιάννινα είχαν καλό κλίμα. Φέτος ήθελα να κάνω μια γεμάτη σεζόν και να δείξω τι αξίζω, ώστε να γυρίσω στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω την ομάδα.

Σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο: «Περισσότερο μου αρέσει να παίζω αριστερό εξτρέμ, πιστεύω ότι μου ταιριάζει καλύτερα αυτή η θέση. Αν και μου αρέσει να αγωνίζομαι και πίσω από τον επιθετικό».

Για τον Γιώργο Χρηστοβασίλη: «Τον είχα ζήσει μόνο στο αεροπλάνο, όταν πηγαίναμε με την ομάδα για προετοιμασία στην Πολωνία. Ηταν ένας πολύ καλό άνθρωπος, αγαθός, αγαπούσε την οικογένεια του ΠΑΣ. Δεν μπήκε στα αποδυτήρια να φωνάξει μετά από ήττες και από ότι μου είπαν τα παιδιά που το είχαν ζήσει παραπάνω ήταν ο καλύτερος πρόεδρος που έχει περάσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, και πιστεύω πως έτσι θα είναι και ο γιος του».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τη φετινή χρονιά η ομάδα έδειξε τα ελληνόπουλα, ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιεράκης άξιζαν την ευκαιρία. Ηταν ένα νέο πρότζεκτ, δίνοντας βάση στα νέα παιδιά. Η φετινή σεζόν με βοήθησε πολύ και δεν θα έχω καμία σχέση με πέρυσι. Θα γυρίσω έτοιμος στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα