Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (31/05) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Τα μεταγραφικά πλάνα σε Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό, το Final 8 του πόλο, οι τελικοί στην Α1 μεταξύ αιωνίων στα βασικά θέματα των σημερινών πρωτοσέλιδων.

Αλλα κόλπα στον Παναθηναϊκό, 6 αστέρια για αρχή στον Ολυμπιακό

Sport Day: Αλλα κόλπα στον Παναθηναϊκό: Που ποντάρει ο Γιοβάνοβιτς για την επιθετική του μεταμόρφωση στη νέα σεζόν. Ερχεται με πλάνο ο Κορδόν, επιστρέφει για να τελειώσει το θέμα προπονητή, αλλά κι έχοντας κάνει προεργασία στα μεταγραφικά. Με φόντο στους «4» Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη. Πηγαίνει για 2 φορ ο ΠΑΟΚ. Και τώρα οι δυο τους, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Live Sport: Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη κίνηση για τον Λινγκρ, η Σλάβια ζήτησε 5 εκατ. ευρώ. Αετόπουλο ο Πήλιος, που αποκτήθηκε για 4 χρόνια. Τελικώς... τελικός για Παναθηναϊκό. 6 παίκτες στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού.

Φως των Σπορ: Με πίστη και καρδιά. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Final 8 μετά το περσινό διάλειμμα και στο Βελιγράδι θέλει να σηκώσει το τρίτο του Champions League. Ερχεται και με λιγότερα! Η Βίρτους δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Μιλουτίνοβ, αλλά την έχει βάλει στον πάγο γιατί έχει προτεραιότητα ο Ολυμπιακός. Στόπερ πάση θυσία ψάχνει ο Κορδόν!

Πρωταθλητής: Ο Κορδόν με σύστημα 2-2-2 στις μεταγραφές. 6 αστέρια για αρχή! Αφωνοι στο Βέλγιο με Ζίνκερνάγκελ, ο Δανός έγινε ο πρώτος παίκτης με διψήφιο αριθμό γκολ την τελευταία 4ετία. Οι τελικοί του... Θωμά. 2,5 εκατ. ευρώ από Εμιράτα για Μπακαμπού. Επαφή χθες με Θρύλο, θα μιλήσει και με Κορδόν!

Προσέχει για να μην... τρέχει ο Άρη, πήραν σκούπα στον ΠΑΟΚ

Ωρα των Σπορ: Για Νέα Φιλαδέλφεια και όχι για Πειραιά. Ο καθοριστικός ρόλος του Αλμέιδα στη μεταγραφή του Πήλιου. Επέστρεψε στην ΑΕΚ η Σοφία Κοσμά. Απόψε όλοι μαζί για το πρωτάθλημα! Νικάνε τον Ολυμπιακό και πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα.

Metrosport: Προσέχει για να μην... τρέχει. Αναγκαίες οι εύστοχες επιλογές στον Άρη για ισχυρή και αξιόπιστη μεσαία γραμμή. Κομβικό σημείο για το πλάνο της νέας χρονιάς οι αποδεσμεύσεις παικτών και οι πιθανές πωλήσεις. Ελυσε το συμβόλαιό του με τον Άρη ο Μαρμαρίδης. Πήρε σκούπα και γέμισε τη λίστα στόχων ο ΠΑΟΚ. Διακαής πόθος ο σέντερ φορ, κρούση σε επιθετικό από μεγάλο πρωτάθλημα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα