ΑΕΚ: Μαζί στις Σπέτσες Μελισσανίδης και Αλμέιδα (pic)

ΑΕΚ: Μαζί στις Σπέτσες Μελισσανίδης και Αλμέιδα (pic)

...

bet365

Κοινή απόδραση για το διήμερο για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με τον Αργεντινό τεχνικό της ομάδας στο νησί του Σαρωνικού...

Η σχέση μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Ματίας Αλμέιδα είναι δεδομένα και σε όλη τη χρονιά αποδεδειγμένα εξαιρετική! Η εκτίμηση μάλιστα έχει να κάνει και σε προσωπικό επίπεδο, δηλαδή ανθρώπινο, αλλά εννοείται έγκεινται και στο αγωνιστικό κομμάτι όπου ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ έχει δημόσια αναγνωρίσει τη δουλειά του Αργεντινού τεχνικού...

Απόδειξη για τα παραπάνω είναι και τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» στο φινάλε του τελικού Novibet Κυπέλλου Ελλάδος όπου η Ενωση κλείδωσε το νταμπλ, καθώς αναφερόμενος στον Πελάδο σχολίασε χαρακτηριστικά πως «για τον προπονηταρά μας που αγαπάμε και λατρεύουμε». Πιο πρόσφατο και τρανταχτό παράδειγμα προφανώς δεν χρειάζεται.

Ωστόσο και σε προσωπικό επίπεδο οι σχέσεις των δύο τους είναι εξαιρετικές, όπως αποδεικνύεται και από την κοινή τους απόδραση για το Σαββατοκύριακο που διανύουμε.
..

Ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έφτασε μαζί με τον Αλμέιδα στις Σπέτσες με το σκάφος του, σε μια ακόμη κίνηση που αποτυπώνει ανάγλυφα πόσο ζέστη είναι η σχέση μεταξύ τους και πόσο δυνατή είναι και σε προσωπικό επίπεδο...

Μετά την άφιξή τους ο 49χρονος κόουτς είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις ομορφιές του νησιού και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί/λογιστεί το κίτρινο χρώμα της βέσπας που επέλεξε για τη βόλτα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα