Ολυμπιακός: Οι τέσσερις Έλληνες με την πιο ενισχυμένη θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις Έλληνες με την πιο ενισχυμένη θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν

Ο Φορτούνης

bet365

Στο ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού για την επερχόμενη σεζόν μόλις 4 Έλληνες παίκτες έχουν πιο... δεμένη τη θέση τους συγκριτικά με τους υπόλοιπους.

Πασχαλάκης, Ντόι, Φορτούνης και Μασούρας. Τέσσερις αγωνιστικές μονάδες, τέσσερις παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και άλλη... αφετηρία λόγω θέσης στην ομάδα του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά είναι οι μόλις 4 Έλληνες που έχουν τόσο... ενισχυμένη τη θέση τους στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά. Ο Πασχαλάκης μετά το πέρας της φετινής περιόδου εκτός απροόπτου θα υπολογίζεται για βασικός γκολκίπερ και για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ντόι λογικά δεν θα είναι βασικός καθώς ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί για δύο στόπερ, όμως θα είναι μία από τις επιλογές που θα υπολογίζονται για τη νέα σεζόν σχετικά με το κέντρο της άμυνας. Ο Ανδρέας Ντόι είναι και έτοιμος να προβάρει και τα γαλανόλευκα της μεγάλης Εθνικής των ανδρών όταν με το καλό κληθεί για πρώτη φορά.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι πιο... ψημένοι μεσοεπιθετικοί Κώστας Φορτούνης και Γιώργος Μασούρας. Ο Φορτούνης απέδειξε στον Ολυμπιακό τους τελευταίους μήνες ότι έχει ξανακερδίσει το δικαίωμα να παίζει ακόμα και σερί βασικός στην ομάδα και φυσικά αυτό δεν έχει καμία σχέση και συνάρτηση με το γεγονός ότι τέθηκε εκτός των πλάνων της Εθνικής μας ομάδας για - τουλάχιστον - αυτό το διάστημα. Ο Μασούρας έχασε τη θέση του βασικού σε ορισμένους αγώνες, ωστόσο παραμένει και αυτός ένα σημαντικό αγωνιστικό κομμάτι για την ομάδα.

Αυτό το γκρουπ Ελλήνων παικτών δεν είναι το μόνο βέβαια σε σχέση με τη νέα σεζόν. Υπάρχει και μία κατηγορία παικτών που είναι πιθανό να αποχωρήσουν όπως για παράδειγμα ο Ρέτσος. Όμως για αυτά υπάρχει ακόμα χρόνος.

Οι φετινοί αριθμοί των 4 Ελλήνων που έχουν πιο σίγουρη τη θέση τους

  • Πασχαλάκης: 27 αγώνες
  • Ντόι: 27 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ
  • Μασούρας: 46 αγώνες με 5 γκολ και 4 ασίστ
  • Φορτούνης: 28 αγώνες με 4 γκολ και 10 ασίστ
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα