Ολυμπιακός: Οι πιο «βατές» υποθέσεις για τον πάγκο και η... αναμονή πριν τις τελικές εξελίξεις

Ολυμπιακός: Οι πιο «βατές» υποθέσεις για τον πάγκο και η... αναμονή πριν τις τελικές εξελίξεις

Ο Κρέσπο

bet365

Στον Ολυμπιακό η ονοματολογία σχετικά με τον νέο του προπονητή δεν έχει τέλος με συγκεκριμένες περιπτώσεις να είναι πιο... εύκολες από άλλες. Από την ερχόμενη εβδομάδα οι νέες... απαντήσεις.

Η Ισπανία και η Αργεντινή έχουν την... τιμητική τους σε σχέση με τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού.

Με τα ονόματα των προπονητών που έχουν διαρρεύσει, ακουστεί και γραφτεί για τον πάγκο των Πειραιωτών να αυξάνονται το ένα μετά το άλλο. Και η γκάμα να είναι μεγάλη. Από πολύ έμπειρους προπονητές και τεχνικούς από το... πάνω ράφι μέχρι ανερχόμενες και ψαγμένες περιπτώσεις. Υπάρχουν συγκεκριμένα και δεδομένα ονόματα που είναι πιο... βατά και εύκολα από άλλα. Ωστόσο είναι ένα ζήτημα το εάν ο Αντόνιο Κορδόν θέλει να περιμένει λίγο ακόμα για να τελειώσει και η ισπανική Λίγκα για τις τελικές εξελίξεις.

Σε αυτή τη φάση ο... λευκός καπνός φαίνεται να πηγαίνει για την ερχόμενη εβδομάδα. Για τότε να προκύψουν οι νέες... απαντήσεις και ίσως και πιο ξεκάθαρα δείγματα. Προπονητές που αρέσουν στον Ισπανό παράγοντα και είναι πιο εύκολα προσεγγίσιμοι παραμένουν οι Κρέσπο, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Ντιέγκο Μαρτίνες, Ιραόλα και Μπορδαλάς. Ο δε Ιραόλα δεν ανανεώνει με τη Ράγιο. Να μην ξεχνάμε βέβαια πως έχουν διαρρεύσει και πολύ πιο δύσκολα ονόματα όπως του Τάτα Μαρτίνο ή ακόμα και ο Μαρθελίνο, με τον Ισπανό βέβαια να έχει δώσει τρεις φορές αρνητική απάντηση στον Ολυμπιακό. Και βέβαια ακόμα και οι Κίκε Σετιέν και Κίκε Φλόρες.

Εδώ και μέρες ξεκάθαρο φαβορί για τον πάγκο των Ερυθρόλευκων δεν προκύπτει από πουθενά. Πλην όμως ο Ολυμπιακός έχει ψάξει πολύ και τους Αργεντίνους προπονητές εκτός από τεχνικούς στην Ιβηρική.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα