Ολυμπιακός: Το χρονοδιάγραμμα του Κορδόν και οι προπονητές που του «αρέσουν» 

Ολυμπιακός: Το χρονοδιάγραμμα του Κορδόν και οι προπονητές που του «αρέσουν» 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνες

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ιδανικά θα ήθελε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να προχωρήσει για τα καλά ή και να βάλει στην τελική του ευθεία το θέμα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό.

Ο 59χρονος Ισπανός Αντόνιο Κορδόν έχει δώσει μέρες τώρα τη λίστα του με τους υποψήφιους προπονητές στον Ολυμπιακό. Δεν είναι επιβεβαιωμένο φυσικά το πόσο μεγάλη είναι ή εάν πρόκειται για short list. Και το έχει κάνει αυτό προτού συμφωνήσει για τη θέση του τεχνικού διευθυντή των Πειραιωτών.

Υπάρχουν όμως προπονητές που του αρέσουν. Με τη... βάση του βέβαια να έχει να κάνει κυρίως με την Ισπανία. Φυσικά του αρέσουν προπονητές όπως ο Ερνάν Κρέσπο αλλά και ο Αργεντίνος Ντιέγκο Μαρτίνες και ενώ ξέρει πολύ καλά και του αρέσει και ο Ισπανός Ντιέγκο Μαρτίνεθ, που όμως στα 42 του χρόνια δεν είχε ένα καλό πέρασμα από την Εσπανιόλ. Επιπλέον πριν κλείσει ο Κορδόν είχε προταθεί στον Ολυμπιακό - μεταξύ άλλων - και ο 40χρονος Ιραόλα.

Ο Κορδόν πάντως ιδανικά θέλει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να έχει ξεκαθαρίσει το... τοπίο γύρω από τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Είτε να έχει προχωρήσει για τα καλά το θέμα είτε να το έχει κλείσει. Σε αυτή τη φάση πάντως δεν προκύπτει κάτι από μεριάς Ολυμπιακού για αυτό το ανοιχτό μέτωπο και ούτε το να υπάρχει συγκεκριμένο φαβορί ή ονόματα σε πρώτο πλάνο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα