Κροατία: Κλήθηκε στην προεπιλογή της εθνικής ο Βίντα για το Final Four του Nations League

Newsroom
Κροατία: Κλήθηκε στην προεπιλογή της εθνικής ο Βίντα για το Final Four του Nations League

bet365

Στις κλήσεις του προπονητή της εθνικής Κροατίας για την προεπιλογή για το Final Four του Nations League βρέθηκε ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ.

Η ομοσπονδία της Κροατίας γνωστοποίησε σήμερα τους παίκτες που θα αποτελέσουν την προεπιλογή για το Final Four του Nations League, το οποίο θα διεξαχθεί στις 14-18 Ιουνίου στην Ολλανδία, και ο Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς. Η τελική αποστολή της Κροατίας αναμένεται να δημοσιευθεί στις 5 Ιουνίου και να αποτελείται από 23 παίκτες.

Υπενθυμίζουμε πως ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός της «Ένωσης» έχει συμπληρώσει 100 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχοντας σκοράρει και τέσσερα τέρματα.

Η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στις 14 Ιουνίου στο Ρότερνταμ ενώ Ισπανία και Ιταλία θα αναμετρηθούν μία μέρα αργότερα για να προκύψει το ζευγάρι του τελικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα