ΟΦΗ: Το ενδιαφέρον για Μανδά και το θέμα του τεχνικού διευθυντή

ΟΦΗ: Το ενδιαφέρον για Μανδά και το θέμα του τεχνικού διευθυντή

Νότης Χάλαρης
Μανδάς

bet365

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, σε συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν τα θέματα του ΟΦΗ, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα δεν έχει πρόθεση να προσλάβει τεχνικό διευθυντή ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Μανδά από ομάδες του εξωτερικού.

Δύο ειδήσεις προέκυψαν από τη συνάντηση του Μηνά Λυσάνδρου με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ. Η μία έχει να κάνει με το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Η ομάδα του Ηρακλείου, δεν πρόκειται να προχωρήσει στην πρόσληψη ανθρώπου για το εν λόγωπόστο. Ο Λυσάνδρου ξεκαθάρισε πως είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτουργεί τώρα το κλαμπ και πως μια τέτοια κίνηση δεν αποτελεί προτεραιτότητα.

Παράλληλα, ο Μηνάς Λυσάνδρου αναφέρθηκε και στο θέμα του Χρήστου Μανδά, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά φέτος και έκανε τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Άλλωστε μπήκε και στην καλύτερη εντεκάδα σύμφωνα με τους αριθμούς του sofa score. Έτσι, όπως είναι λογικό, ο 21χρονος πορτιέρε έχει μπει στη λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων κάτι που επιβεβαίωσε ο παράγοντας του ΟΦΗ στους ρεπόρτερ της ομάδας.

Βέβαια, τόνισε πως οι Κρητικοί δεν θέλουν να πουλήσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή γίνεται μία αξιολόγηση των προτάσεων που έχουν στα χέρια τους, χωρίς να βιάζονται για την τελική απόφαση.

Να θυμίσουμε πως ο Μανδάς έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα