ΟΦΗ: Κοντά σε συμφωνία με Ριέρα

ΟΦΗ: Κοντά σε συμφωνία με Ριέρα

bet365

Όλο και πιο κοντα στον ΟΦΗ βρίσκεται ο Άντριαν Ριέρα, που έχει μείνει ελευθέρος από τον Αστερα Τριπολης.

Το όνομα του Ριέρα έχει ακουστεί εδώ και λίγες μέρες στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να έχει μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με πηγές γύρω από το περιβάλλον του παίκτη, οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις σχετικά με την περίπτωση του Ισπανού ποδοσφαιριστη. Η περίπτωση του οδεύει προς happy end με τον ίδιο να αφήνει τον Αστερα μετά από 4 χρόνια.

Ο 27χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε φέτος 24 συμμετοχές με την φανέλα των Αρκάδων σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ σε 1.063 αγωνιστικά λεπτά ενώ συνολικά στα τέσσερα χρόνια που έμεινε στην Τρίπολη έπαιξε 114 φορές σημειώνοντας 12 τέρματα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα