ΟΦΗ: Στα «ραντάρ» ο Τριανταφυλλόπουλος

ΟΦΗ: Στα «ραντάρ» ο Τριανταφυλλόπουλος

οσφπ

bet365

Το όνομα του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου είναι μία περίπτωση που εξετάζεται στον ΟΦΗ για τη θέση του στόπερ.

Είναι γνωστό πως μία από τις θέσεις στην οποία ψάχνει ενίσχυση ο ΟΦΗ είναι αυτή του στόπερ, με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο να βρίσκεται στο «κάδρο» των Κρητικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, ο 30χρονος στόπερ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Πογκόν, από την οποία θα αποτελέσει παρελθόν έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας.

Την ίδια στιγμή, ο επαναπατρισμός του άλλοτε αμυντικού του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στις επιλογές του ποδοσφαιριστή καθώς ο ΟΦΗ τον έχει ψηλά στη λίστα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ταιριάζει απόλυτα στο «προφίλ» του αμυντικού που ψάχνουν οι Κρητικοί καθώς είναι Έλληνας και με μεγάλη εμπειρία στα πόδια του. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ίδιος μέτρησε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μία ασίστ στο ενεργητικό του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα