Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (21/05) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/03) στο Gazzetta

bet365

Ο τελικός της Ευρωλίγκας και η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Παπαδημητρίου στον Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον της Λιόν για τον Λιβάι στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Ο μεγάλος τελικός του Ολυμπιακού και ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού

Sport Day: Σήκωσέ το! Οι «ερυθρόλευκοι» ψηφίζουν... κούπα και ο «βασιλιάς» Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ράψει το τέταρτο αστέρι κόντρα στην «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης.

Live Sport: «Δαγκωτό» ΚΟΥΠΑ! Η ομάδαρα που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της Ευρώπης, ο τρομερός Ολυμπιακός δικαιούται το τρόπαιο της φετινής Ευρωλίγκας. Μπαμ με «Παπ». Μετά την Ξάνθη και την ΑΕΚ στο «τριφύλλι». Αναλαμβάνει τις συζητήσεις με τους ατζέντηδες στον κόουτς που ζήτησε τη βοήθεια στα μεταγραφικά και η τελική επιλογή των παικτών.

Φως των Σπορ: Θρύλε δικό σου! Με 7.000 οπαδούς στο πλευρό του ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να βγάλει απόψε την Ελλάδα στους δρόμους. Ατελείωτη κόκκινη τροπαιοθήκη. Περιστέρι με... δόντια.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Δαγκωτό θρύλος! Στις ευρωεκλογές του μπάσκετ... Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας.

Λιόν για Λιβάι Γκαρσία, έτοιμοι παίκτες και Ραζβάν για τον τελικό

Ώρα των Σπορ: Όλη η Ευρώπη στα πόδια του, αλλά ο Γκαρσία βλέπει μόνο νταμπλ. Δημοσίευμα στην Γαλλία για πολύ έντονο ενδιαφέρον και της Λιόν για το «άρμα μάχης» της ΑΕΚ, όμως ο Λιβάι είναι συγκεντρωμένος μόνο στην μάχη με τον ΠΑΟΚ, στην οποία θα είναι η αιχμή του δόρατος.

Metrosport: «Εμείς μαζί για το ένατο». «Φτιάχθηκαν» παίκτες και Ραζβάν από το κάλεσμα του κόσμου να βρεθεί την Τρίτη στην Τούμπα στην τελευταία προπόνηση. Στον... δρόμο του Νταρίντα. Η ηγετική παρουσία του Τσέχου και το αγωνιστικό του πάθος οδηγούν τον Άρη σε παρόμοιες λύσεις παικτών στον σχεδιασμό της νέας χρόνιας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα