Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/05) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (18/05) στο Gazzetta

bet365

Τα πρώτα ονόματα για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού, οι υποψήφιοι του Ολυμπιακού για προπονητή και τεχνικό διευθυντή και η ΑΕΚ που έκατσε στο τραπέζι για Πινέδα στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Γιαννούλης, Λιγκρ και Ζέκα για Παναθηναϊκό, Ζόρζε για Ολυμπιακό

Sport Day: Γιαννούλης στο... κάδρο. Σε πρώτο πλάνο για το αριστερό άκρο της άμυνας ο διεθνής μπακ της Νόριτς, την ώρα που ο Μλαντένοβιτς της Λέγκια... χάνει πόντους. Κρίσιμες αποφάσεις. Ο Κορδόν και η εμπλοκή του σε σενάρια με Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα, ο Φουρνιέ και οι άλλες λύσεις, οι φήμες για Ζόρζε.

Live Sport: Λινγκρ, Ζέκα, ενίσχυση και Βοτανικός. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη χρηματοδότηση (115 εκατ. ευρώ) του «παλατιού», ο ΠΑΟ «τρέχει» ταυτόχρονα τις μεταγραφές του. Αρτούρ Ζόρζε. Στα ραντάρ του Ολυμπιακού για τον πάγκο ο Πορτογάλος προπονητής που έχει εκπληκτική πορεία με την Μπράγκα. Στο τραπέζι για Πινέδα η ΑΕΚ.

Φως των Σπορ: Πήγε στο Κάουνας να το πάρει ο Ολυμπιακός. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 26-24 στην Ηλιούπολη και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά στους τελικούς του χάντμπολ. Αντώνης Αντωνίου: «Και το ποδόσφαιρο πολιτισμός είναι».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ο ΜακΚίσικ «σφήνα» στην καρδιά της Μονακό. Η ώρα του Σακίλ! Η εντολή του Μπαρτζώκα στον ΜακΚίσικ να «τρυπήσει» την άμυνα των Γάλλων με το κάθετο παιχνίδι του. Γιατί τα αθλητικά προσόντα του Αμερικανού γκαρντ θα είναι πολύτιμα απέναντι στην Μονακό.

Η συγκέντρωση της ΑΕΚ για το Κύπελλο και η «παρωδία» στις εξέδρες του τελικού του Κυπέλλου

Ώρα των Σπορ: Τώρα έχουμε Κύπελλο!. Απόλυτη συγκέντρωση στον τελικό, το μήνυμα του Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Στο ξενοδοχείο η αποστολής της ΑΕΚ, δύο μέρες πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ στον Βόλο.

Metrosport: Πιάσαμε πάτο! Η γιορτή έγινε παρωδία. Οριστικό: Με 110 διαπιστεύσεις (για ΕΠΟ, χορηγούς, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), 150 δημοσιογράφους και... 3.000 αστυνομικούς ο τελικός του Κυπέλλου. Εξοικονομώ στον Άρη με ολικό λίφτινγκ στην επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα