ΑΕΚ: Η εκπληκτική σχέση Μελισσανίδη – Αλμέιδα...

ΑΕΚ: Η εκπληκτική σχέση Μελισσανίδη – Αλμέιδα...

Αλμέιδα-Μελισσανίδης

bet365

Η είδηση της (μιας ακόμη) συνάντησης του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Αργεντινό προπονητή δεν αφορά ονόματα παικτών για προσθήκες, αλλά την επιβεβαίωση της αμοιβαίας απόλυτης εμπιστοσύνης.

Για μια ακόμη φορά, στην Γλυφάδα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Ματίας Αλμέιδα, μάλιστα υπήρξαν αδιάκριτα βλέμματα που τους τσέκαραν και φυσικά γνωστοποιήθηκε αυτό τους το ραντεβού μέσω των ΜΜΕ ένα 24ωρο πίσω. Δεν ήταν η πρώτη φορά επαναλαμβάνουμε, φυσικά ούτε θα αποτελεί τη τελευταία, ενώ πρέπει να υπογραμμίσουμε πως αν κάποιος προσδοκά και περιμένει ειδήσεις με ονοματεπώνυμα στόχων τα οποία θα προκύπτουν απ' αυτή την κουβέντα των δυο ανδρών, είναι γελασμένος και βαθιά νυχτωμένος. Ειλικρινά και απόλυτα επιβεβαιωμένα από το ρεπορτάζ μας: καμία σχέση με την πραγματικότητα...

Η σεζόν συνεχίζεται για την ΑΕΚ και ο τελικός του Κυπέλλου Novibet αλλά και η κατάκτηση (και) αυτού του τροπαίου, ήταν ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν αρκετή ώρα στη συζήτηση των δυο ανδρών, με τον Ματίας Αλμέιδα να γνωρίζει καλά τη σημασία της επιτυχίας και σε προσωπικό επίπεδο. Διότι θα πετύχει κάτι ανεπανάληπτο για προπονητή που αναλαμβάνει τον Δικέφαλο από την πρώτη του χρονιά και παράλληλα θα φέρει δυο κούπες σε μια σεζόν στην Ένωση έπειτα από το μακρινό πολύ 1978 και την ΑΕΚ του μύθου Λουκά Μπάρλου. Χωρίς να το 'χουν κουβεντιάσει μεταξύ τους και για τον Μελισσανίδη είναι μεγάλο κεφάλαιο αυτό το νταμπλ.

Διότι πολύ απλά θα το 'χει πετύχει και αυτό, ο ήδη επιτυχημένος σε επίπεδο κατάκτησης τίτλων επί των ημερών του, Δημήτρης Μελισσανίδης θα μείνει και για άλλο λόγο στην ιστορία του Συλλόγου και της ποδοσφαιρικής ομάδας πιο συγκεκριμένα. Ο ίδιος βέβαια γνωρίζει και το 'χει εκμυστηρευτεί σε φίλους και στο περιβάλλον του (και πολύ σωστά), ότι το μεγαλύτερο νταμπλ είναι η δημιουργία του γηπέδου της ΑΕΚ σε συνδυασμό με την απογείωση των προπονητικών εγκαταστάσεων στα Σπάτα και του γηπέδου και εκεί. Τα υπόλοιπα αργά, ή γρήγορα, θα ερχόντουσαν για την ομάδα.

Σχέση εμπιστοσύνης, βασισμένη στην ειλικρίνεια!

Αυτό που πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αν και θεωρώ και άσχετοι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ το 'χουν εμπεδώσει μέσα από όλη τη διάρκεια της σεζόν, είναι η καταπληκτική σχέση που 'χουν αναπτύξει οι δυο άνδρες. Μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης βασισμένη στην ειλικρίνεια, τον αλληλοσεβασμό και την εκίμηση, τη μπέσα που θα 'λεγε και ο πρόεδρος του Δικέφαλου. Αυτή τον κέρδισε με το... καλημέρα και στην πρώτη γνωριμία του με τον Ματίας Αλμέιδα, τότε που η Ένωση ήταν υποχρεωμένη να περιμένει να απαντήσει ο Φερνάντο Σάντος και γι' αυτό δεν έκλεισε το deal από την πρώτη τους επαφή και κουβέντα «και χρειάστηκε να έρθω ξανά για να το κλείσουμε», όπως εξήγησε ο Ματίας Αλμέιδα στα μπουζούκια...

Σε εκείνες τις συναντήσεις τους ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμπέδωσε ότι ο Αργεντινός τεχνικός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να βάλει την ΑΕΚ στην εποχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Όχι από τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις, αν και διαθέτει όπως αναγνωρίζουν όλοι στο χώρο, αλλά επειδή ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι φυσιογνωμιστής. Το δικό μας ρεπορτάζ -επιβεβαιωμένο- αναφέρει ότι ο Μελισσανίδης είχε πάρει την απόφασή του για τον Αλμέιδα από την πρώτη φορά που τον συνάντησε, αλλά όφειλαν να περιμένουν τον Φερνάντο Σάντος να απαντήσει, αφού είχε γίνει ήδη τότε προσέγγιση, επαφή και κουβέντα για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Από κει και πέρα σε αυτό το ραντεβού των δυο ανδρών ξεκαθαρίστηκε πως όλα έχουν προχωρήσει όπως πρέπει για να χτιστεί η ΑΕΚ πάνω σε αυτό που έχει ήδη δημιουργηθεί. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν προσπάθειες σημαντικές για το Πινέδα (για παράδειγμα), αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι ο Αργεντινός τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σχέση του και τη συνεργασία του με τους ανθρώπους της ομάδας (Κονέ Κουχάρσκι και τα μέλη του scouting team) προκειμένου να αποκτηθούν εκείνοι που απαιτούνται στο διάστημα που πρέπει. Όλα έχουν ήδη γίνει, ο προγραμματισμός προχωράει, αλλά θα τρέξει από την επομένη του τελικού Κυπέλλου Novibet με τον ΠΑΟΚ, διότι προέχει η κατάκτηση του νταμπλ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα