Άρης: Οι προγραμματικές δηλώσεις δείχνουν ριζοσπαστικές αλλαγές στην επίθεση

Άρης: Οι προγραμματικές δηλώσεις δείχνουν ριζοσπαστικές αλλαγές στην επίθεση

Ο Άρης

bet365

Ολικό λίφτινγκ της επιθετικής γραμμής προβλέπει το αγωνιστικό σχέδιο του Άρη για την ερχόμενη σεζόν καθώς ο αριθμός των αποχωρήσεων ενδέχεται να φτάσει τις επτά!

Αυτή η εκτίμηση προκύπτει μέσα από την αποκωδικοποίηση των πρόσφατων δηλώσεων του Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης απέφυγε την ονοματολογία πλην της περίπτωσης του Αμπουμπακάρ Καμαρά για τον οποίον ξεκαθάρισε ότι δεν θα καλυφθεί η ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του γιατί δεν υπολογίζεται ενόψει της επόμενης σεζόν. Ο λόγος αυτής της απόφασης δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τις αγωνιστικές επιδόσεις του όσο με τη λειτουργία του στην καθημερινότητα της ομάδας αλλά και τις αντιδράσεις του στη διάρκεια των αγώνων με αποκορύφωμα τη συμπεριφορά του στο τελευταία παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου παράκουσε τις εντολές του προπονητή και εκτέλεσε το πέναλτι. Συνολικά όμως, στη διάρκεια των play-offs ο Μαυριτανός έπαιζε με τα νεύρα του αλλά και αυτά της υπόλοιπης ομάδας καθώς στην πλειοψηφία των αγώνων φλέρταρε με την αποβολή.

Το όνομα του Άντρε Γκρέι δεν αναφέρθηκε, λέγοντας όμως ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμβόλαια αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται στο αγωνιστικό πλάνο, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα φωτογράφισε και τον Τζαμαϊκανό επιθετικό. Πρόκειται για μια απόφαση η οποία λήφθηκε βάσει της εκτίμησης που υπάρχει για την αγωνιστική προσφορά του αλλά και το ύψος των ετήσιων απολαβών του (600.000 ευρώ). Βέβαια, είναι μια υπόθεση για την οποία δεν φτάνει η πρόθεση της ομάδας αλλά απαιτεί και τη σύμφωνη άποψη του ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026. Το σίγουρο είναι ότι, εφόσον τα πράγματα κυλήσουν έτσι όπως τα έχουν σχεδιάσει οι «κίτρινοι», τότε το καλοκαίρι θα αναζητήσουν δύο ποδοσφαιριστές για την κορυφή της επίθεσης.

Σε αντίθεση με την αμφιβολία που υπάρχει στο ζήτημα του Γκρέι, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη στα επιθετικά άκρα. Καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Ράφαελ Καμάτσο και ο Άρης δεν έχει την παραμικρή πρόθεση κάλυψης της ρήτρας αγοράς (3.000.000 ευρώ) του από τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας, ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά του. Το συμβόλαιο του Χουάν Ιτούρμπε ολοκληρώθηκε και δεν υπήρξε η παραμικρή συζήτηση για την ανανέωσή του καθώς ο Παραγουνός δεν είναι στο πλάνο της ερχόμενης σεζόν. Οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονταν στα 600.000 ευρώ. Παράλληλα, στο τέλος του μήνα θα ενεργοποιηθούν δύο πρόωρες λύσεις συμβολαίων καθώς είναι δρομολογημένες οι υποθέσεις των Ζερβίνιο, Χαΐροβιτς.

Ο Πάλμα

Και μένει ο Λούις Πάλμα. Ο Άρης δεν έχει διαψεύσει την πρόθεση πώλησης του 23χρονου επιθετικού από την Ονδούρα υπό την προϋπόθεση κατάθεσης ικανοποιητικής προσφοράς. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, με έμμεσο τρόπο, ανέφερε το ποσό των 6.000.000 ευρώ, υπολογίζοντας προφανώς και το ποσοστό μεταπώλησης που ανήκει στη Βίντα.

Γίνεται αντιληπτό ότι αυτή τη στιγμή είναι δεδομένες οι αποχωρήσεις πέντε ποδοσφαιριστών οι οποίες όμως μπορεί να φτάσουν και τις επτά. Πραγματικά αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι ο Άρης θα πρέπει να φτιάξει νέα επιθετική γραμμή με την απόκτηση τουλάχιστον δύο φορ και τεσσάρων ακραίων επιθετικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα