Ολυμπιακός: Τα επτά συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν

Ολυμπιακός: Τα επτά συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν

Ο Εμβιλά

bet365

Από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού υπάρχουν επτά παίκτες των οποίων τα συμβόλαια φτάνουν στο τέλος τους και δεν θα μείνουν όλοι.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα ακόμα ντέρμπι, αυτό με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, που θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών λόγω της τιμωρίας του.

Παράλληλα όμως με τα δύο τελευταία ματς που έχει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας και μετά με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας για τα play-Offs της Stoiximan Super League 1 έχει και το ανοιχτό μέτωπο του προγραμματισμού του ως προς τη νέα χρονιά.

Σχετικά με το υπάρχον ρόστερ ο Ολυμπιακός έχει επτά συμβόλαια που φτάνουν στο τέλος τους. Είναι αυτά των Κρίστινσον, Σωκράτη, Ανδρούτσου, Εμβιλά, Κασάμι, Βαλμπουενά και Μπακαμπού.

Εξ αυτών ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει σίγουρα τον Μπακαμπού ενώ θα δώσει και νέο συμβόλαιο και στον Ανδρούτσο. Ο Βαλμπουενά αναμένεται να σταματήσει την ποδοσφαιρική του πορεία ενώ ο Κρίστινσον θα αποχωρήσει εκτός απροόπτου και οι Σωκράτης, Εμβιλά και Κασάμι αποτελούν μεγάλα ερωτηματικά.

Από αυτούς τους παίκτες ο Κρίστινσον είναι 33 ετών, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στα 34, ο Ανδρούτσος 25αρης, ο Εμβιλά είναι 32 ετών, ο Κασάμι 30, ο Βαλμπουενά στα 39 και ο Μπακαμπού είναι 32 ετών. Ο Ανδρούτσος δηλαδή είναι ο νεότερος ενώ προέρχεται και από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Βέβαια στο δυναμικό του Ολυμπιακού υπάρχουν και παίκτες που παρότι δεσμεύονται με συμβόλαιο θα τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο της αποχώρησής τους. Πχ αυτό ισχύει με τους Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες που όπως όλα δείχνουν θα πουν... αντίο στον Ολυμπιακό.

Τα συμβόλαια που τελειώνουν στον Ολυμπιακό

  • Κρίστινσον που θα αποχωρήσει
  • Σωκράτης που αποτελεί ερωτηματικό
  • Ανδρούτσος που αναμένεται να πάρει νέο συμβόλαιο
  • Εμβιλά που είναι ερωτηματικό
  • Κασάμι που είναι επίσης ερωτηματικό
  • Βαλμπουενά που θα αποχωρήσει
  • Μπακαμπού που ο Ολυμπιακός συζητά να τον κλείσει με νέο διετές ή τριετές συμβόλαιο
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα