Ιωνικός Vs Λαμία: Κάνιας εναντίον Τζανδάρη στη μάχη της μεσαίας γραμμής

Newsroom
Ιωνικός

bet365

Ο «τελικός» της Νίκαιας ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία θα έχει αρκετό ενδιαφέρον και στη μάχη της μεσαίας γραμμής ανάμεσα σε Χοσέ Κάνιας και Φάνη Τζανδάρη.

Των Παναγιώτη Δαλαταριώφ, Νότη Χάλαρη

Η μητέρα των… μαχών με στόχο την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια είναι αυτή ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία, οι οποίοι το Σάββατο (13/5) θα δώσουν τη δική τους μονομαχία για βρίσκονται και τη νέα σεζόν στη Stoiximan Superleague.

Το Gazzetta σας έχει βάλει στο κλίμα μετά τις ιδιαίτερες συγκρίσεις ανάμεσα σε Μασάς-Τόσιτς, Φαντιγκά-Νούνιες αλλά και τα δίδυμα στη θέση του στόπερ. Ωστόσο, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη η μάχη της μεσαίας γραμμής.

Εκεί όπου βρίσκεται από τη μία πλευρά ο έμπειρος χάφ Χοσέ Κάνιας και από την άλλη ο Έλληνας μέσος, Φάνης Τζανδάρης, με αμφότερους να έχουν παίξει καίριο ρόλο στη φετινή πορεία των ομάδων τους.

Χοσέ Κάνιας

Άλλο ένα σημαντικό πρόσωπο στη Νίκαια. Ο Χοσέ Κάνιας, με την εμπειρία και την ποιότητά του έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Ιωνικό.

Στα 35 του χρόνια, αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι ένας αριθμός για την ταυτότητα.

Σωστά τρεξίματα, γεμίζει το χώρο, κουβαλάει τη μπάλα και πασάρει σωστά βοηθώντας στο προωθητικό κομμάτι. Στα play-outs έχει γεμάτα 90λεπτα, ενώ συνολικά φέτος έχει αγωνιστεί σε 26 ματς. Δεν έχει σκοράρει φέτος όπως πέρυσι (2 φορές) - με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Δύο φορές το έκανε, δύο νίκες πήρε η ομάδα.

Λέτε να ήρθε η ώρα να... τριτώσει; Απαντες, στον Ιωνικό, το θέλουν αυτό!

Μένει να δούμε αν ο έμπειρος Ισπανός χαφ έχει κρατημένο ένα γκολ στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος.

Φάνης Τζανδάρης

Είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που στη Λαμία βρήκε τον χαμένο του εαυτό. Ο Φάνης Τζανδάρης είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ωστόσο το καλοκαίρι του 2020 είχε μείνει ελεύθερος για έξι ολόκληρους μήνες μέχρι να βρεθεί η ομάδα της Φθιώτιδας τον Γενάρη του 2021.

Στη φετινή σεζόν ο 29χρονος χάφ είναι βασικό και σχεδόν αναντικατάστατο μέλος του συλλόγου, καθώς είναι μία επιλογή που έχουν πάντα για αρχικά πλάνα τόσο ο Φέστα όσο και ο Παντελίδης αλλά και ο Βόκολος.

Συνολικά φέτος έχει 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ μέχρι στιγμής. Στα play-outs ειδικά έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς και ο Λεωνίδας Βόκολος και έχει παίξει ρόλο για να έρθουν τα αποτελέσματα με τα οποία η ομάδα του έχει το πάνω χέρι κόντρα στον Ιωνικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα