«Να βελτιωθώ δίπλα στον Λουτσέσκου»

«Να βελτιωθώ δίπλα στον Λουτσέσκου»

Newsroom
«Να βελτιωθώ δίπλα στον Λουτσέσκου»

bet365

Ο 49χρονος τεχνικός Ρόμπερτ Ιλιες θα παρακολουθήσει για μία εβδομάδα τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, στο πλευρό του συμπατριώτη του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με έναν «καλεσμένο» θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ, καθώς φαίνεται πως θα τις παρακολουθήσει ο Ρόμπερτ Ιλιες. Πρόκειται για τον 49χρονο Ρουμάνο τεχνικό της Csíkszereda Miercurea Ciuc που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του και θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ώστε να δει τον τρόπο δουλειάς του συμπατριώτη του Ραζβάν Λουτσέσκου. «Θα πάω τη Δευτέρα, προκειμένου να παρακολουθήσω τις προπονήσεις του για να βελτιωθώ. Με δέχθηκε στις προπονήσεις και θα παρακολουθήσω και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», σχολίασε ο ίδιος σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα