Κωστούλας: «Δεν έχουν δώσει σημεία ζωής για περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες οι αγοραστές»

Newsroom
kostoulas

bet365

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε στον Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης και σχολίασε τόσο την υποψηφιότητα του γηπέδου του Παναιτωλικού για τον τελικό του Κυπέλλου, όσο και το τι συμβαίνει με τους επίδοξους αγοραστές.

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού παραχώρησε συνέντευξη στον Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε τόσο στο θέμα του τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, αφού το γήπεδο της ομάδας του Αγρινίου είναι ένα από τα υποψήφια, όσο και στο θέμας της εξαγοράς της που έχει παγώσει.

Για το θέμα του γηπέδου σχολίασε πως εκείνοι όταν ρωτήθηκαν από δημοσιογράφο είπαν πως το γήπεδο είναι διαθέσιμο αν οι ομάδες έχουν την ευθύνη των οπαδών τους. Ξεκαθάρισε πως δεν καταλαβαίνει το σκεπτικό των δημάρχων σχετικά με το ποιος θα μπαίνει στο γήπεδο ενώ ανέφερε πως σίγουρα θα έπρεπε να ενισχυθεί η τοπική αστυνομία για να γίνει το παιχνίδι εκεί ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν υπήρξε ποτέ επαφή με ΕΠΟ, Σαββίδη ή Μελισσανίδη.

Όσον αφορά τώρα το θέμα της εξαγοράς της ομάδας από τον Καμίνσκι, επανέλαβε όσα δήλωσε και την προηγούμενη φορά που ρωτήθηκε τονίζοντας πως δεν έχει δει σημείο ζωής από την πλευράς τους για περισσότερο από έναν μήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα:

Για το πως προέκυψε η πρόταση από πλευράς του Παναιτωλικού και την πρόταση για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο Αγρίνιο:

«Όταν μας ρώτησε κάποιος δημοσιογράφος, εμείς είπαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε αν συμφωνήσουν οι ομάδες και έχουν αυτές τις ευθύνες των οπαδών τους. Εμείς προτείναμε το παιχνίδι να γίνει με 1.000 οπαδούς από κάθε ομάδα. Το πρόβλημα είναι οι εξέδρες, γιατί η μια είναι πιο στενή από την άλλη, αλλά θα τα βρουν μεταξύ τους οι ομάδες αν θέλουν. Φυσικά, προέχει και το ζήτημα της αστυνομίας, αν ενισχυθεί η τοπική αστυνομία πιστεύω δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

Για το αν ο δήμαρχος του Αγρινίου μπορεί να ασκήσει βέτο στη διεξαγωγή του τελικού στην πόλη του:

«Αν αρχίσουν και οι δήμαρχοι να μας λένε ποιους θα βάλουμε μέσα στο γήπεδό μας και ποιους όχι, αυτό δεν έχει βάση. Εμείς τι ρόλο παίζουμε… δεν το καταλαβαίνω το σκεπτικό των δημάρχων. Είναι θέμα ΠΑΕ, εμείς αποφασίζουμε για το γήπεδό μας. Τα υπόλοιπα είναι θέματα της ΕΠΟ και της πολιτείας. Εμείς, δεν είχαμε όμως καμία επαφή με Σαββίδη, Μελισσανίδη, ή ΕΠΟ. Εμείς απλά απαντήσαμε θετικά σε ερώτηση που μας έγινε από δημοσιογράφο. Σε κάθε περίπτωση, το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη και εμείς το νοικιάζουμε και πληρώνουμε κάθε χρόνο. Ο ερασιτέχνης δεν θα είχε ποτέ αντίρρηση να γίνει εδώ ο τελικός κυπέλλου».

Για το αν τελικά ο ίδιος αποχωρήσει από την διοίκηση του Παναιτωλικού:

«Για την ώρα δεν θα με χάσετε από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λείπουν πράγματα από την συμφωνία με τους αγοραστές. Πάνω από 4 εβδομάδες δεν έχουν δώσει σημεία ζωής, οπότε νιώθω πως τελειώνει αυτή η υπόθεση εδώ. Είχα αποφασίσει να την δώσω την ομάδα, δεν μπορώ να κρύψω την απογοήτευσή μου. Εμείς έχουμε ήδη σηκώσει τα μανίκια και θα κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα