Πόνσε: «Απόλαυσα το πέρασμά μου από την ΑΕΚ, ελπίζω να κατακτήσει τον τίτλο»

Πόνσε: «Απόλαυσα το πέρασμά μου από την ΑΕΚ, ελπίζω να κατακτήσει τον τίτλο»

Newsroom
Ο Πόνσε με τη φανέλα της ΑΕΚ

bet365

Ο Έκι Πόνσε που αγωνίζεται στην Έλτσε μίλησε για την ΑΕΚ και τις αναμνήσεις του από το πέρασμά του από την Ένωση τη σεζόν 2018-2019.

Συγκεκριμένα ο επιθετικός της Έλτσε, Εκι Πόνσε μίλησε στην κάμερα της NOVA τονίζοντας πως παρακολουθεί την πορεία της ΑΕΚ και ευχήθηκε η Ένωση να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

«Παρακολουθώ πως πηγαίνει η ομάδα και προφανώς έχω ευχάριστες αναμνήσεις από το πέρασμά μου στην ΑΕΚ. Ελπίζω να συνεχίσει η ΑΕΚ να είναι ανταγωνιστική για να κατακτήσει όσες περισσότερες νίκες μπορεί και να φτάσει στον τίτλο. Μακάρι να διεκδικήσει όλα τα διαθέσιμα τρόπαια», υπογράμμισε αρχικά ο 26χρονος Αργεντινός φορ, ο οποίος είχε σκοράρει 21 γκολ με τη φανέλα της Ένωσης, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ποιότητα των Μπακασέτα, Μάνταλου και Λιβάια.

«Υπήρχαν διάφοροι ποιοτικοί παίκτες στην ΑΕΚ. Θυμάμαι τον Τάσο Μπακασέτα, τον Μάρκο Λιβάια και τον Πέτρο Μάνταλο. Φυσικά και τον νυν συμπαίκτη μου Λούκα Μπογέ, μαζί περάσαμε όμορφες στιγμές στην Ελλάδα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν θέλω να ξεχάσω. Η αλήθεια είναι πως είχαμε μια εξαιρετική ομάδα με συνοχή, τους στέλνω τους χαιρετισμούς μου και τους θυμίζω πως έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έφυγα. Ελπίζω να πηγαίνουν καλά και όλοι τους να ξέρουν πως απόλαυσα ιδιαίτερα το πέρασμά μου από την ΑΕΚ», τόνισε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα