Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (03/05) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικά Πρωτοσέλιδα

bet365

Τα κρίσιμα ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ αλλά κι η μάχη των ερυθρόλευκων στην Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε στα πρωτοσέλιδα της Τετάρτης.

«Για την... άλωση ο Ολυμπιακός στην Πόλη, μέγα πάθος από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Sport Day: Για την... άλωση! Με στόχο τη νίκη και την ανάκτηση του πλεονεκτήματος της έδρας στην Πόλη οι ερυθρόλευκοι. Αντε και στα... χωράφια. Στο κάδρο μπαίνουν Λαμία και Αγρίνιο για τον τελικό Κυπέλλου Novibet. Οργή Ολυμπιακού για τον ορισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια του Γάλλου Μπριζάρ. Step για τη στέψη στον Παναθηναϊκό επί του ΠΑΟΚ, Πώρωση στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Live Sport: UEFA: Τέλος οι elite και Α' κατηγορίας διαιτητές. ΚΑΕ ΠΑΟ: «Σύμβαση αλλιώς... συλλαλητήρια». Μέγα πάθος όλα για όλα και απόψε από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Να πάρει πίσω το πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός από τη Φενέρμπαχτσε.

Φως των Σπορ: Όρκος πρόκρισης από την ομάδα του Μπαρτζώκα. Συναγερμός με Μπακαμπού: Στις ατζέντες ομάδων από Ισπανία, Γερμανία. Πρόταση με αυξημένες αποδοχές από τον Ολυμπιακό για να τον κρατήσει. Παίζει δυνατά ο Πεϊσότο για προπονητής. Ζήτημα αξιοπρέπειας: Τι ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Στρατηγός στον πάγκο: Τύπου Ρεμπρόφ, Κρέσπο,Φλόρες. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για προπονητή, ιδανικός ο Γκαγιάρδο που επιθυμεί πρώτα ομάδες από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μάχη για τον Μπακαμπού. ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Νικήστε και τη σαπίλα.

«Μπορεί να επαναλάβει ο ΠΑΟΚ ό,τι και τον Ιανουάριο»

Ώρα των Σπορ: Ηφαίστειο τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομαδάρα του Αλμέιδα με 32.000 τρελαμένους «Ενωσίτες» στο πλευρό της, για μια ακόμα μεγάλη νίκη. Πίστη υπάρχει, πάθος υπάρχει, δίψα υπάρχει. Πάμε μαζί!

Metrosport: Κόντρα σε όλα ο ΠΑΟΚ. Παρά τις απουσίες βασικών παικτών και τον ορισμό πρόκληση του Πόουσον, μπορεί να επαναλάβει αυτό που πέτυχε τον Ιανουάριο. Ντόκτορ Νικ, επίτιμος διδάκτορας, τιμήθηκε για την πολυποίκιλη προσφορά του. Νίκη και... τέλος για τον Αρη επί του Βόλου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα