Ολυμπιακός: Σκέψη από τον Ανιγκό για σχήμα με έναν ή δύο εξτρέμ με την ΑΕΚ

Ο Μασούρας

bet365

Ο Γάλλος τεχνικός του Ολυμπιακού εξετάζει και την πιθανότητα να έχει στην 11άδα του έναν ή δύο εξτρέμ στο ντέρμπι της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός θα έχει την Τρίτη προπόνηση στις 18.00 και μετά θα βγάλει αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (20.00). Ο Ανιγκό από μέρους του κυρίως λόγω του Βαλμπουενά σε αρκετές περιπτώσεις έχει καταφύγει και αυτός σε μία λογική σχήματος με τρία δεκάρια.

Απέναντι στην ΑΕΚ ωστόσο ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί και περισσότερα τρεξίματα, ένταση και γενικά φρέσκα... πνευμόνια αλλά και ενδεχομένως κάποιες διαφορετικές ιδέες. Όσες διαφορετικές ιδέες μπορεί να βρει σε αυτή τη φάση. Σε σχέση με το ματς με τον Βόλο υπάρχουν σκέψεις από μεριάς του τεχνικού επιτελείου να έχει έναν ή δύο εξτρέμ στη βασική 11άδα σε αντίθεση με... δεκάρια. Δηλαδή τον Μασούρα ή τον Βρουσάι ή και τους δύο μαζί. Ή όποια άλλη εναλλακτική ενδεχομένως σκεφτεί.

Από εκεί και πέρα είναι ανοιχτό ο Ρέαμπτσιουκ να ξεκινήσει αντί του Ραμόν ενώ εκτός απροόπτου ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα επανέλθει στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Τζολάκης θα συνεχίσει κάτω από τα γκολπόστ ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να μην αλλάξουν καθόλου τα άλλα τρία πρόσωπα της άμυνας από τον αγώνα με τον Βόλο. Ο Εμβιλά - ανάλογα πάντα και με τη διαχειρισή του - θα είναι εκ νέου το εξάρι της ομάδας και ο Φορτούνης να τοποθετηθεί πίσω από τον φορ Μπακαμπού.

Με τον Βόλο ο Ολυμπιακός είχε Τζολάκη τέρμα, άμυνα με Ραμόν, Ντόι, Σωκράτη και Ροντινέι, κέντρο με Εμβιλά και Κασάμι, πίσω σπό τον Μπακαμπού τον Βαλμπουενά και άκρα με Φορτούνη και Μπιέλ. Θα πρέπει να τονιστεί ξανά πως υπάρχουν θέσεις και χωρίς άλλες επιλογές όπως πχ του γκολκίπερ καθότι ο Πασχαλάκης έχει τεθεί εκτός με τραυματισμό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα