Ολυμπιακός: Στη λίστα Κίκε Φλόρες και Κρέσπο, συνεχίζονται οι επαφές για νέο προπονητή

Ολυμπιακός: Στη λίστα Κίκε Φλόρες και Κρέσπο, συνεχίζονται οι επαφές για νέο προπονητή

Newsroom
kike_flores

bet365

Στον Ολυμπιακό συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή που έχει μπει σε πρώτο πλάνο ενόψει της νέας χρονιάς, όλο και περισσότερα ονόματα εμφανίζονται στο προσκήνιο.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πλέον τη νέα χρονιά, όπου άπαντες στην ομάδα θέλουν να επιστρέψει ο σύλλογος στις επιτυχίες και να χτιστούν οι απαραίτητες βάσεις.

Όπως είναι λογικό, το θέμα του προπονητή έχει μπει σε πρώτο πλάνο, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να παρακολουθούν στενά και με προσοχή αρκετές περιπτώσεις, μέχρι να καταλήξουν στην ιδανική λύση.

Ήδη έχουν προταθεί ουκ ολίγα ονόματα, όπως αυτά των Μορένο, Τάτα Μαρτίνο ή του Μοντέλα ενώ είναι γνωστό το έντονο φλερτ με τον Γκατούζο, η άφιξη του Σρόιντερ στην Ελλάδα αλλά και η περίπτωση Μαρτίνες που θεωρείται νέα περίπτωση... Μαρτίνς.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πώς στο προσκήνιο υπάρχουν και άλλα πρόσωπα καθώς έχει προταθεί τόσο ο Κίκε Φλόρες (που έμεινε ελεύθερος από τη Χετάφε) όσο και ο Έρναν Κρέσπο που βρίσκεται στην Αλ Ντουχαϊλ αλλά το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι.

Τέλος, ακούγεται αρκετά και η περίπτωση του 42χρονου Πορτογάλου κόουτς της Πάσος Φερέιρα, Σέζαρ Πεϊσότο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα