Παναιτωλικός: Τι έκανε από το 60' και μετά κόντρα στον Λεβαδειακό (vids)

zoao pedro

bet365

Ο Παναιτωλικός από τη στιγμή που μπήκε στο 60' της αναμέτρησής του με τον Λεβαδειακό και μέχρι το φινάλε σημείωσε δύο γκολ και είχε ακόμη τέσσερις πολύ καλές φάσεις.

Σε ένα come-back που θα μνημονεύεται για χρόνια έφτασε το Σάββατο (29/4) ο Παναιτωλικός, όταν στην ανάπαυλα βρέθηκε να χάνει 2-0 από τον Λεβαδειακό αλλά τελικά ισοφάρισε σε 2-2 και σε πολύ μεγάλο βαθμό εξασφάλισε την παραμονή του.

Ο τρόπος που τα «καναρίνια» γύρισαν το ματς, έστω και μέχρι την ισοπαλία, σε συνάρτηση και με τα δεδομένα που ίσχυαν οδήγησε όλους στο club ώστε να πανηγυρίσουν έξαλλα το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, που μάλιστα ήταν «προϊόν» του ίσως πιο «παραγωγικού» χρονικού τους διαστήματος στη σεζόν.

Δευτερόλεπτα πριν συμπληρώσουμε μία ώρα αγώνα οι Βοιωτοί διατηρούσαν το προβάδισμα των δύο τερμάτων, όμως στο 59':14'' ο Πέδρο μείωσε με μία εξαιρετική κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ντίας και έδωσε το «σύνθημα» για την αντεπίθεση.

Συμπεριλαμβανομένου και του 1-2 από τον Πορτογάλο φορ οι «κυανοκίτρινοι» έβγαλαν από εκείνο το χρονικό σημείο ως το τέλος οκτώ τελικές, εκ των οποίων δύο κατέληξαν στα αντίπαλα δίχτυα και επιπλέον τέσσερις λογίζονται ως πολύ καλές ευκαιρίες.

Αρχικά με 4-4-2 και ύστερα με 3-5-2 όπου μπακ-χαφ ήταν οι εξτρέμ Σενγκέλια, Ντουάρτε και «9άρια» οι Καρέλης, Πέδρο, δημιούργησαν φάσεις και έδειξαν πως μπορούν να φανούν άκρως απειλητικοί.

*Αρχικά μείωσαν στο 60' σε 1-2 με ωραία κεφαλιά του Πέδρο μετά από ασίστ του Ντίας.

*Αμέσως μετά (61'), ο Καρέλης «έστρωσε» στο Χουάνπι που πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε και πέρασε για λίγο κόρνερ.

*Στο 77' ο Ντουάρτε βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και βρέθηκε στα τέσσερα μέτρα από την εστία, όμως δεν «έπιασε» καλά την κεφαλιά μετά από γέμισμα του Σενγκέλια.

*Στο 88' ο Μπουζούκης ήταν μόνος στο ύψος του πέναλτι και πλάσαρε, αλλά ο Παζ που έβαλε την κόντρα και το μόνο «κέρδος» για τον Παναιτωλικό ήταν ένα κόρνερ.

*Ο 25χρονος χαφ βρέθηκε σε θέση βολής στα όρια της μεγάλης περιοχής και μετά την εκτέλεσή του, ξανά στο 88'. όταν και σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε για εκατοστά άουτ.

*Στις καθυστερήσεις ο Πέδρο ήταν ψύχραιμος από τα 11 βήματα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα