Ολυμπιακός – Βόλος 5-0: Κυριακάτικη βόλτα!

bet365

Ο... πλουραλιστής Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να επιβληθεί του Βόλου με 5-0 στο Φάληρο με πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Οι Ντόι, Κασάμι, Μπιέλ, Μπακαμπού, Ελ Αραμπί τα γκολ.

Ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε τον Βόλο από νωρίς, τελείωσε το α' μέρος με 3-0 και γενικά το ματς με 5-0 στο φαληρικό γήπεδο. Έτσι κράτησε τη διαφορά του με τον 4ο ΠΑΟΚ σε ένα ματς που ήταν το τελευταίο φετινό του με κόσμο καθώς με τον Παναθηναϊκό θα έχει τιμωρία έδρας.

Ολυμπιακός - Βόλος: Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες

Ο Ολυμπιακός είχε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Τζολάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Ραμόν, Ντόι, Σωκράτη και Ροντινέι στην άμυνα. Ο Εμβιλά στη μεσαία γραμμή με τον Κασάμι, έχοντας μπροστά του σε ρόλο δεκαριού τον Βαλμπουενά. Ο Μπιέλ με τον Φορτούνη ήταν στα δύο άκρα της επίθεσης, έχοντας τον Μπακαμπού στην κορυφή.

Από την άλλη ο Βόλος ξεκίνησε με τον Κότνικ στην εστία, τους Τάχατο, Πίρινεν, Σιέλη και Σι στην άμυνα και τους Τσοκάνη, Μεταξά, Γκάγκι και Τσιρίνος στη μεσαία γραμμή έχοντας στην επίθεση τον Ντέλετιτς με τον Πιρές.

Καλύτερος, πιο φορτσάτος ο Ολυμπιακός, το πρώτο γκολ του Ντόι και το 3-0

Ο Ολυμπιακός ήταν φανερά καλύτερος από τον Βόλο από την αρχή του πρώτου μέρους. Απείλησε από πολύ νωρίς με τις ενέργειες των Βαλμπουενά και Κασάμι.

Στο 3ο λεπτό ο Κασάμι είχε ένα σουτ που πήγε ψηλά και πάνω από τα δοκάρια. Ακολούθησε σουτ του Ελβετού που κόπηκε αλλά και προσπάθειες και άλλες από τον Φορτούνη αλλά και τον Κασάμι.

Ο Βόλος απείλησε με ένα σουτ του Πιρές στο 14' που απέκρουσε με 2η προσπάθεια ο Τζολάκης. Λίγο μετά από ένα 2ο σουτ του Φορτούνη ήταν η στιγμή του 1-0. Ένα φάουλ του Φορτούνη με τον Ντόι να κάνει από κοντά την προβολή για το γκολ, το πρώτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ντόι

Στο 21' είχε χαμένο τετ α τετ ο Μπιέλ, στο 22' από μία προσπάθεια για γκολ οι Μπιέλ και Φορτούνης και στο 24' ήρθε και το 2-0. Ο Βαλμπουενά πάτησε περιοχή, έκανε φοβερή ποδιά στον Ταχάτο και γύρισμα στον Κασάμι που με σουτ έγραψε το 2-0 για τον Ολυμπιακό.

Ο Βαλμπουενά

Στη συνέχεια υπήρξαν περισσότερες επιθετικές προσπάθειες από τον Ολυμπιακό και κάποιες μεμονωμένες από τον Βόλο όπως το σουτ του Ντέλετιτς που έβγαλε με το ένα χέρι ο Τζολάκης λίγο πριν το 45'. Ο Ολυμπιακός βρήκε και 3ο γκολ. Στο τέλος του α' μέρους ο Φορτούνης πήρε και κουβάλησε τη μπάλα για να τη 'σπάσει' στον Μπιέλ που σούταρε η μπάλα βρήκε και στον Σιέλη και στο δοκάρι και μπήκε στα δίχτυα.

Δοκάρι του Μπακαμπού και μετά γκολ ο ίδιος, Νο18 με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είχε πιο καλές φάσεις και στο ξεκίνημα του β' μέρους. Στο 50ό λεπτό ο Μπακαμπού είχε σουτ στο δοκάρι σε μία σημαντική φάση ενώ ο Βόλος προσπάθησε λίγο πριν να βγάλει αντίδραση με ένα σουτ του Ντέλετιτς που όπως κόπηκε. Στο 61ο λεπτό ο Αφρικανός φορ μετά από συνεργασία με τον Μπιέλ και πολύ ωραίο τελείωμα έκανε το 4-0 για να φτάσει στα 18 προσωπικά του γκολ με τον Ολυμπιακό φέτος.

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε στο 4-0 αλλά συνέχισε να διασύρει αγωνιστικά τον Βόλο και έκανε και το 5-0. Στο 69' μετά από μάλλον μία μπαλιά του Μασούρα - ίσως να ήθελε να κάνει και σουτ - ο Αραμπί μπήκε στη φάση, ο Κότνικ πήγε να βρει τη μπάλα αλλά την έχασε και αυτή πήγε δοκάρι και μετά γκολ. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες στιγμές για γκολ όπως με Κασάμι και Βρουσάι. Ο Ολυμπιακός έως το τέλος θα μπορούσε να βάλει και άλλα γκολ,

MVP: Ο Φορτούνης. Είναι μέσα στις 2 από τις 3 φάσεις των γκολ στο α' μέρος και μάλιστα στη μία φάουλ. Γενικά μία αρκετά γεμάτη εμφάνιση μεσοεπιθετικά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Βαλμπουενά και Εμβιλά κυρίως. Ο Βαλμπουενά είχε ασίστ στο α' μέρος φάση χαϊλαϊτ την ποδιά στον Ταχάτο και ο Εμβιλά έκανε μεγάλη προσπάθεια και στο αμυντικό κομμάτι αλλά και γενικά.

Ο Μπακαμπού μπαίνει εδώ μόνο και μόνο για τα 18 πλέον γκολ του. Ο Κότνικ παρότι δέχθηκε αρκετά τέρματα έχει κάνει ουκ ολίγες επεμβάσεις στο α' μέρος αλλά στο β' έχει τη γκάφα στη φάση του 5-0. Σημαντική και η προσπάθεια του Ντέλετιτς.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Το κέντρο του Βόλου με παίκτες όπως ο Τσιρίνος. Και δεν πολυφάνηκε και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους επιθετικούς του ανάλογα.

Η ΓΚΑΦΑ: Μπορούμε να αναφέρουμε πως υπάρχει γκάφα στη φάση του 1-0 του Ντόι που τον χάνει η άμυνα του Βόλου στο φάουλ του Φορτούνη. Εκεί που ο Ντόι βάζει το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό. Βέβαια εάν δούμε και τα άλλα γκολ των Πειραιωτών μπορούν να βρεθούν και άλλες.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Είχε κάποια προβληματάκια με κάρτες και φάουλ ο Περράκης. Στο πειθαρχικό κομμάτι δηλαδή. Πολύ σοβαρό λάθος δεν έκανε πάντως στον αγώνα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Ολυμπιακός ήταν από πολύ νωρίς φανερά καλύτερος. Μετουσίωσε την υπεροχή του με τρία γκολ στο α' μέρος και μετά τα πάντα έγιναν πολύ πιο απλά και εύκολα. Τελικώς διέσυρε τον Βόλο βρίσκοντας και άλλα γκολ στο 2ο μέρος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ραμόν, Ντόι, Σωκράτης, Ροντινέι, Εμβιλά (68' Σαμασέκου), Κασάμι, Μπιέλ (80' Μπουτούτσι), Βαλμπουενά (67' λ.τρ. Βρουσάι), Φορτούνης (67' Μασούρας) και Μπακαμπού (67' Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Τάχατος, Πίρινεν, Σιέλης (46' Ασλανίδης), Σι, Τσοκάνης (73' Κάτσε), Μεταξάς, Γκάγκι (46' Λούνα), Τσιρίνος (63' Οικονομόπουλος), Πιρές (46' Άλχο) και Ντέλετιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα