Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για τον Χασάν

Newsroom
...

bet365

Η σεζόν ολοκληρώθηκε όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτηση ο Αχμέντ Χασάν και αποχαιρέτησε την Αλάνιασπορ.

Αν και το τέρμα του χάρισε τη νίκη κόντρα στον Ουμρανιγιεσπόρ (1-0), ο Αχμέντ Χασάν αποχώρησε με τραυματισμό στο γόνατο από το ματς, βάζοντας τα κλάμματα και ο ίδιος αποκάλυψε πώς η σεζόν ολοκληρώθηκε για εκείνον.

Ο διεθνής Αιγύπτιος είχε παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Αλάνιασπορ το περασμένο καλοκαίρι, με το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους» να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με απολογισμό έντεκα γκολ σε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Αιγύπτιος επιθετικός έστειλε το δικό του μήνυμα ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, κάνοντας και ένα «throwback» με τις καλύτερες στιγμές του με τον τουρκικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δυστυχώς, η σεζόν τελείωσε για μένα. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα και συγγνώμη αν δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους σας. Τώρα όλη μου η προσοχή θα είναι στην ανάκαμψη και στο να επιστρέψω πιο δυνατός. Το να τα παρατήσω δεν είναι ποτέ επιλογή. Πέφτεις 100 φορές. Σηκώνεσαι και ξανασηκώνεσαι».

hwang

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα