Παναθηναϊκός: «Βοηθάμε την ομάδα μας, προστατεύουμε την Λεωφόρο, δεν απαντάμε σε προκλήσεις»

Newsroom
Παναθηναϊκός: «Βοηθάμε την ομάδα μας, προστατεύουμε την Λεωφόρο, δεν απαντάμε σε προκλήσεις»

bet365

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε μία ενημέρωση για τους προελέγχους στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ και ζήτησε από τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και να προστατέψει την Λεωφόρο αποφεύγοντας να απαντήσει σε προκλήσεις.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους φιλάθλους που θα πάνε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για το σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ (30/04-20:00) για τα σημεία που θα διεξαχθούν οι προέλεγχοι. Ακόμη ζήτησε απ' όσους δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν εισιτήριο να μην προσπαθήσουν να πλησιάσουν το γήπεδο, γιατί δεν θα τους επιτραπεί να πάνε κοντά.

Τέλος, ζήτησε από τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες της Λεωφόρου να στηρίξει τον Παναθηναϊκό, ώστε να φτάσει σε ακόμα μία νίκη, αλλά να το κάνει αυτό αποφεύγοντας να απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις προστατεύοντας το «σπίτι» τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του εντός έδρας αγώνα της 30ης Απριλίου 2023 κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23, καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όποιος δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν θα μπορεί καν να προσεγγίσει το γήπεδο, λόγω των μέτρων ασφαλείας και επομένως δεν υπάρχει καν λόγος να βρίσκεται πέριξ του γηπέδου.

Γνωστοποιούνται δε τα ακόλουθα:

  • Οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 που βρίσκονται επί της οδού Τσόχα, θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας από τις έως τις 17:30 έως τις 18:30.
  • Για την αποφυγή συνωστισμού και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των φιλάθλων που προσέρχονται στο γήπεδο, θα λειτουργούν έξι (6) σημεία προελέγχου για τον έλεγχο των εισιτηρίων, της ταυτοπροσωπίας.

Αναλυτικά οι προέλεγχοι έχουν ως εξής:

Προέλεγχος 1
Οδοί: Αρματολών και Κλεφτών & Παναθηναϊκού

Προέλεγχος 2
Οδοί: Φιλήμονος & Τσόχα

Προέλεγχος 3
Οδοί: Τσόχα & Π. Κυριακού (επί της Τσόχα)

Προέλεγχος 4
Οδοί: Π. Κυριακού & Τσόχα (επί της Π. Κυριακού)

Προέλεγχος 5
Οδοί: Π. Κυριακού & Λ. Αλεξάνδρας

Προέλεγχος 6
Οδοί: Παναθηναϊκού & Λ. Αλεξάνδρας

Ειδικότερα:

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 13-14 θα διέρχονται αποκλειστικά από τους Προελέγχους 1 & 6.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 8-9-10-11-12 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 2 & 3.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 6-7 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 4 & 5.
  • Όσον αφορά τις θύρες 1-2-3-3Β-5 ο έλεγχος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά στις θύρες.

O έλεγχος των φιλάθλων στα σημεία προελέγχων δεν ακυρώνει τον έλεγχο στις εισόδους των θυρών.

Και δεν ξεχνάμε: βοηθάμε τον Παναθηναϊκό μας να φτάσει σε ακόμα μία νίκη, προστατεύουμε το σπίτι μας, τη Λεωφόρο, και δεν απαντάμε σε προκλήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα