Aτρόμητος – ΟΦΗ 2-3: Το διασκέδασαν με χαρούμενους τους Κρητικούς!

bet365

Χωρίς βαθμολογικό άγχος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ έπαιξαν ελεύθερα και πρόσφεραν γκολ και θέαμα με τους Κρητικούς να παίρνουν το τρίποντο επικρατώντας με 3-2.

Στο μοναδικό σημερινό παιχνίδι των play-outs που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς Ατρόμητος και ΟΦΗ έχουν σωθεί, οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και μας προσέφεραν πλούσιο θέαμα με τους Κρητικούς να επικρατούν με 3-2 στο Περιστέρι. Μια νίκη που τους φέρνει στην κορυφή με 37 βαθμούς, ενώ οι «κυανόλευκοι» έμειναν στους 34 και την 2η θέση των play-outs και 8η συνολικά.

Πως κατέβηκαν οι δύο ομάδες

Ο Κρις Κόουλμαν παρέταξε τον γηπεδούχο Ατρόμητο σε σχηματισμό 4-3-3. Ο Γιαννιώτης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Κεσχρίντα, Χατζηισαΐα, Μαυρομμάτη και Ντε Μποκ μπροστά του. Ο Έντερ κινούταν μπροστά από τα στόπερ, με τους Καμαρά και Έρλινμαργκ μπροστά του. Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος και Ρομπάιγ ήταν στη γραμμή κρούσης.

Από την πλευρά του ο Βάλντας Νταμπράουσκας κατέβασε τον φιλοξενούμενο ΟΦΗ με το κλασικό πλέον 3-5-2. Ο Μανδάς ήταν στην εστία, με τους Βούρο, Πασαλίδη και Διαμαντή στην τριάδα των στόπερ. Λάρσον και Τοράρινσον κάλυψαν τις δυο πτέρυγες, δεξιά και αριστερά αντιστοίχως. Μεγιάδο, Ντιουσέ και Μπάκιτς ήταν η τρίαδα του άξονα και οι Φελίπε Λούις - Ντίκο στη γραμμή κρούσης.

Ωραίο ματς στο πρώτο με 4 γκολ και πολλές φάσεις

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που όπως φαίνεται και από το σκορ ήταν χορταστικό. Οι δύο ομάδες σκόραραν από δύο γκολ, αφήνοντας ικανοποιημένους όσους είδαν την αναμέτρηση είτε από το γήπεδο, είχε από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο μεγαλύτερο μέρος είχαν τον έλεγχο, αλλά και οι φιλοξενούμενοι ήταν επικίνδυνοι στην κόντρα και προηγήθηκαν και 2 φορές.

Πριν φτάσουμε στο 20', δύο γκολ

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 8' οι Κρητικοί έφυγαν στην κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Ντίκο, αυτός βρήκε ωραία τον Ντιουσέ που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Διαμαντή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Ρομπάιγ ισοφαρίζοντας την αναμέτρηση.

Πάλι ο ΟΦΗ προηγήθηκε, πάλι ο Ατρόμητος ισοφάρισε

Ο γρήγορος ρυθμός συνεχίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ να καταφέρνει να παίρνει και πάλι το προβάδισμα στο 26'. Ο Γιαννιώτης έκανε τραγικό λάθος πασάροντας ουσιαστικά στον Μεγιάδο, με τον Αργεντινό αμαρκάριστος να κάνει το 1-2 και να βάζει εκ νέου μπροστά τους Κρητικούς. Τα λάθη ωστόσο συνεχίστηκαν και αυτή την φορά το έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 35'. Ο Κεσχρίντα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Βούρος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας έτσι το 2-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Πιο αργός ρυθμός στο 2ο ημίχρονο και προβάδισμα για ΟΦΗ με τον Ντίκο

Το δεύτερο ημίχρονο αν και ξεκίνησε το ίδιο δυνατά με το πρώτο δεν συνεχίστηκε έτσι. Ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις δεν ήταν πολλές. Αρχικά και πάλι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία. Η άνοδός τους απέφερε καρπούς στο 64' όταν ο Ντίκο έκανε το 2-3. Συγκεκριμένα ο Λάρσον έφυγε από δεξιά, έβγαλε την σέντρα και ο Ντίκο με κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη δίνοντας προβάδισμα στους Κρητικούς. Εννιά λεπτά αργότερα οι Ηρακλειώτες έφτασαν μια ανάσα και στο 2-4, αλλά ο Γιαννιώτης αρχικά σταμάτησε τον Ντίκο και στην συνέχεια ο Λάρσον με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Το τέλος βρήκε τους Κρητικούς να επικρατούν με 3-2 και να ανεβαίνουν στην κορυφή του πίνακα των play-outs.

MVP: Θα βάλουμε τον Ντίκο ο οποίος είχε ένα γκολ και μία ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου.

Στο ύψος του: Και πάλι ο Μανδάς έκανε κρίσιμες αποκρούσεις, ενώ νικήθηκε και από ένα αυτογκόλ και σίγουρα στάθηκε στο ύψος του.

Αδύναμος κρίκος: Ο Γιαννιώτης ναι μεν έκανε καλές αποκρούσεις, αλλά η φάση με το λάθος στο γκολ του Μεργιάδο τον βάζει στους αδύναμους κρίκους.

Η «γκάφα»: Στην γκάφα θα βάλουμε το αυτογκόλ του Βούρου παρότι δεν έκρινε κάτι στο παιχνίδι, καθώς η ομάδα του νίκησε.

Το «στραγάλι»: Κανένα πρόβλημα για τον Τζήλο σε ένα παιχνίδι που έχει και αλλιώς δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Χωρίς άγχος Ατρόμητος και ΟΦΗ έπαιξαν για να χαρούν το ποδόσφαιρο και το κατάφεραν. Οι Κρητικοί ήταν πιο αποτελεσματικοί και έφτασαν στη νίκη, σε ένα ματς που σίγουρα οι δύο ομάδες μας άφησαν ικανοποιημένους για όσα είδαμε.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Γκαρθία, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τιλίκα, Ρεγκίς, Μπαρτόλο (78' Σίτο), Μπαράλες (91' Κωστέας).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Μαρτίνεθ (68' Στάνκο), Σιμόν, Σλίβκα (87' Μπεχαράνο), Τζανδάρης (68' Βασιλαντωνόπουλος), Νούνιες (87' Τσούκαλος), Μεντίνα, Βέργος (20' Μανούσος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα