ΠΑΣ Γιάννινα: Παρέδωσε απινιδωτή στις ομάδες υποδομών των Ηπειρωτών η Περιφέρεια

Newsroom
Παρέδωσε απινιδωτή στις ομάδες υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα η Περιφέρεια Ηπείρου

bet365

Η Περιφέρεια Ηπείρου δώρισε έναν απινιδωτή στις ομάδες υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Περιφέρεια Ηπείρου φρόντισε να κάνει ένα μικρό δώρο στην ομάδα-καμάρι της περιοχής, τον ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι παρέδωσε έναν απινιδωτή στα τμήματα υποδομής του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Έτσι, από δω και πέρα οι ομάδες Κ19 και Κ17 του ΠΑΣ θα έχουν στην διάθεσή τους ένα εργαλείο που μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές τόσο των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων της ομάδας, όσο ακόμα και κάποιου φίλαθλου που μπορεί να είναι στην εξέδρα σε μία έκτακτη ανάγκη.

Τον απινιδωτή παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Παιδείας κ. Οδυσσέα Πότση, και παρέλαβε αντιπροσωπεία του ΠΑΣ, που αποτελούταν από τον υπεύθυνο υποδομών κ. Γιώργο Ιωάννου, τον γενικό αρχηγό Βασίλη Λώλη, τον κ. Κώστα Νάτση, τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη, τον προπονητή φυσικής κατάστασης Δημήτρη Χαρίση καθώς και νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα