Μπακαμπού: Δεν άλλαξε η τιμωρία του με την εθνική ομάδα και δεν θα παίξει στο επόμενο ματς

Μπακαμπού: Δεν άλλαξε η τιμωρία του με την εθνική ομάδα και δεν θα παίξει στο επόμενο ματς

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της ΛΚ του Κονγκό και παρά τις προσπάθειες της ομοσπονδίας, η τιμωρία του ισχύει κανονικά.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Με την εθνική της ΛΚ του Κονγκό, ο 31χρονος επιθετικός είχε πετύχει δύο γκολ σε ισάριθμα ματς κόντρα στην Μαυριτανία αλλά στο δεύτερο ματς, είχε αποβληθεί στο 59ο λεπτό.

Μία απόφαση που είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την ομοσπονδία της χώρας του και είχε γίνει αναφορά στο CAF ώστε να πάρουν πίσω την τιμωρία.

Εν τέλει, όπως έκανε γνωστή η αφρικανική ομοσπονδία, η τιμωρία του Μπακαμπού ισχύει κανονικά με αποτέλεσμα τον ερχόμενο Ιούνιο, ο έμπειρος επιθετικός να μην είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της εθνικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα