«Ο Μισελέν συμπλήρωσε τα ματς που απαιτούνται για να ενεργοποιηθεί η οψιόν του από την Μπορντό»

«Ο Μισελέν συμπλήρωσε τα ματς που απαιτούνται για να ενεργοποιηθεί η οψιόν του από την Μπορντό»

Newsroom
...

bet365

Στη Γαλλία θεωρούν βέβαιο πως ο Μισελέν θα συνεχίσει στην Μπορντό, καθώς θα τον αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή από την ΑΕΚ.

Δεδομένη προβάρει η παραμονή του Μισελέν στην Μπορντό, όπου αγωνίζεται φέτος ο 26χρονος δεξιός μπακ με τη μορφή του δανεισμού από την ΑΕΚ. Οπως ανέφερε πριν από μερικές ώρες η ιστοσελίδα «Bein Sports», ο παίκτης θα συνεχίσει στους Γιρονδίνους, αφού κατά τη διάρκεια συνέντευξής που παραχώρησε του μεταφέρθηκε πως «είσαι δανεικός από την ΑΕΚ. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο πως αν ξεπεράσεις τα 15 ματς στη σεζόν (σ.σ. έχει 24, τα 21 για το πρωτάθλημα), θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η οψιόν. Αυτό θα γίνει. Θα είσαι «μπορντελέ» και την επόμενη σεζόν. Αυτά είναι τα καλά νέα της ημέρας».

Πλέον απομένει να αποσαφηνιστεί πως χρήματα θα πάρει η Ενωση, κάτι που θα εξαρτηθεί εάν η γαλλική ομάδα θα ανέβει ή όχι στη Ligue 1. Εφόσον συμβεί το δεύτερο τότε το buy in του μπορεί να ανέλθει και στα δύο εκατομμύρια ευρώ μαζί, με τα μπόνους.

Σε διαφορετική περίπτωση, παραμονής της δηλαδή στη Ligue 2, τότε το ποσό ίσως «κατέβει» στο ένα εκατομμύριο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα