Ομάδα από την Ινδονησία προσφέρει... χρυσάφι στον Χάμες Ροντρίγκες

Ομάδα από την Ινδονησία προσφέρει... χρυσάφι στον Χάμες Ροντρίγκες

Newsroom
οσφπ

bet365

Και η Ινδονησία έχει μπει στο κάδρο της απόκτησης του Χάμες Ροντρίγκες και το συμβόλαιο που του προσφέρεται θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο της χώρας.

Από τη στιγμή που ο Χάμες Ροντρίγκες έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, είναι ένα όνομα που έχει ακουστεί σε πολλές ομάδες σε όλο τον πλανήτη.

Από την Βραζιλία, μέχρι την Τουρκία, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του μεταγραφικού ρεπορτάζ. Σύμφωνα με το «Tribun News» ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται στα ραντάρ της Persib Bandung και προσφέρει «χρυσάφι» στα πόδια του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα η πρόταση που του έχει καταβάλλει θα τον κάνει τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα της Ινδονήσιας και πλέον απομένει η απάντηση του διεθνή μεσοεπιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα