ΑΕΚ: «Η εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο έγινε πριν τελειώσει το ματς»
Στην ΑΕΚ τόνιζαν πως μετά το γκολ του Μάνταλου οι οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο προπηλακίζοντας την αποστολή της Ένωσης και φτάνοντας μέχρι και έξω από τα αποδυτήρια.
Από την ΑΕΚ μάλιστα τόνιζαν πως η εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο έγινε πριν ο Ιταλός διαιτητής Μάσα σφυρίξει τη λήξη του ματς.
«Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο έγινε πριν τελειώσει το παιχνίδι. Έχουν φτάσει και προπηλακίζουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος ο Μάσα αναγκάζεται να σφυρίξει άρον άρον τη λήξη του αγώνα ενώ έχει προηγηθεί η εισβολή των οπαδών στο γήπεδο», ανέφεραν από την Ένωση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Κοϊτά: «Το συναίσθημα του πρωταθλητή είναι σαν "ναρκωτικό", του χρόνου να πετύχουμε κάτι παραπάνω»
- Ροντινέι: Ανέβασε... φιλάκια και «το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε» για το γκολ με την ΑΕΚ
- Βίντεο: Η στιγμή που ο Ηλιόπουλος φεύγει με το ελικόπτερο από την Κύμη για να πάει στη φιέστα της ΑΕΚ