Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (23/04) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (22/03) στο Gazzetta

bet365

Η κρίσιμη πέμπτη αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Superleague και τα μεγάλα ντέρμπι του βόλεϊ στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας.

Η κρίσιμη 5η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και ο πολύ... σκληρός για να πεθάνει ΠΑΟΚ

Sport Day: Κι όμως γυρίζει! Η 5η αγωνιστική των play-offs μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω για τον τίτλο και όχι μόνο. Αγώνας... do or die! Περιμένει εδώ πέντε χρόνια! Από το 2018 έχει να κάνει διπλό στο Φάληρο η ΑΕΚ. Το πιστεύει ο Ραζβάν. Για νίκη τίτλου στην Τούμπα.

Live Sport: Τελικοί! ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ στην πιο κρίσιμη στροφή που δίνει προβάδισμα τίτλου. Πολύ σκληρός για να... πεθάνει ο ΠΑΟΚ, ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό. Ψυχάρα ο «δικέφαλος» κέρδισε το θρίλερ με 3-2.

Φως των Σπορ: Εκεί θα σημαδέψει! Κορίτσια για κούπα! Η ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού κέρδισε 3-0 τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό της Volley League. Βέργος λαμπρός οδηγεί την Λαμία, χάρη σε γκολ του κέρδισε τον Ατρόμητο και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Καμικάζι με το μαχαίρι στα δόντια! Το ματς της χρονιάς για τα παλικάρια του Θρύλου! Μεγάλο όπλο το 70%. Ο Βαλμπουενά γαλλικό «κλειδί» με την ΑΕΚ. Χρυσές εφεδρείες! Πρόκριση στα ημιτελικά, 82-58 τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Το διπλό των κοριτσιών της ΑΕΚ στον Άγιο Θωμά και η ώρα διπλού για την ομάδα του Αλμέιδα

Ώρα των Σπορ: Ναι ρε ψυχάρες! Οι κορίτσαροι της ΑΕΚΑΡΑΣ «τσάκισαν» τον ΠΑΟ (1-3) και πάνε την Τετάρτη (26/04) στο «φλεγόμενο» από παλμό «Απ.Κόντος» για την ολική ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος. Πάμε ΑΕΚΑΡΑ τους... έχεις! Η ομάδαρα του Ματίας πάει στο Φάληρο, έχοντας ακλόνητη πίστη ότι... τώρα είναι η ώρα!

Metrosport: Δικό σας! Για την τρίτη νίκη στα play-offs ο ΠΑΟΚ με οδηγό και την πρόκριση στο Κύπελλο. Τσεκάρει εισιτήριο! Από σήμερα θέλουν να... ηρεμήσουν οι «κίτρινοι» με την Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα